Αποκάλυψη: Συμβόλαιο 115 εκατ. ευρώ έδινε η Μπάρτσα στον Κουτίνιο

Managers - Μετεγγραφές Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου 2017 13:11
Αποκάλυψη: Συμβόλαιο 115 εκατ. ευρώ έδινε η Μπάρτσα στον Κουτίνιο

Μίνιμουμ αποδοχές 115 εκατ. ευρώ για πενταετή συνεργασία προσέφερε η Μπαρτσελόνα στον Φιλίπε Κουτίνιο, σύμφωνα με την ομάδα ποδοσφαιρικών ερευνών και αποκαλύψεων «Football Leaks», για να τον πείσει πως το μέλλον το πρέπει να είναι στη Βαρκελώνη.

Ένα από τα μεγάλα «σίριαλ» του καλοκαιριού, ανεξάρτητα από το γεγονός ότι δεν ολοκληρώθηκε, ήταν αυτό που αφορούσε στη διεκδίκηση του Φιλίπε Κουτίνιο από την Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί κατέθεσαν αρκετές προτάσεις στη Λίβερπουλ για να αποκτήσουν τον έμπειρο μεσοεπιθετικό, όμως ο αγγλικός σύλλογος, απάντησε σε όλες αρνητικά...

Αυτό όμως που δεν ήταν γνωστό και αποκαλύπτεται σήμερα από το «Der Spiegel», που επικαλείται τα «Football Leaks», είναι πως οι Καταλανοί είχαν απευθείας επικοινωνία με τον Κουτίνιο, στον οποίο προσέφεραν ένα εντυπωσιακό συμβόλαιο. Ειδικότερα, η Μπαρτσελόνα είχε έτοιμο συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας, με ετήσιες απολαβές 23 εκατομμύρια ευρώ, δηλαδή συνολικά έσοδα για τον Κουτίνιο, ύψους 115 εκατομμυρίων ευρώ!

Παράλληλα και πάντα μέσω των «Football Leaks», αποκαλύπτεται πως η αρχική επικοινωνία των δύο πλευρών, έγινε στις 20 Ιουλίου, με τη διοίκηση της Λίβερπουλ ν΄απαντά: «Ο Φιλίπε δεν παραχωρείται έναντι οιουδήποτε τιμήματος. Οπως γνωρίζετε έχει ήδη ανανεώσει τη συνεργασία του μαζί μας».