Η τράπεζα BMO Harris γίνεται ένας εκ των θεμελιωτών του νέου γηπέδου των Μιλγουόκι Μπακς

Marketing Sports Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2017 20:28
Η τράπεζα BMO Harris γίνεται ένας εκ των θεμελιωτών του νέου γηπέδου των Μιλγουόκι Μπακς

Οι Μιλγουόκι Μπακς ετοιμάζουν το νέο τους γήπεδο, το οποίο αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες του το 2018. Σε αυτή την προσπάθεια σημαντικό αρωγό θα αποτελέσει η τράπεζα BMO Harris Bank.

Η σεζόν στο ΝΒΑ ξεκινάει σε λίγο καιρό και αναμένεται να είναι η τελευταία για τους Μιλγουόκι Μπακς στην υφιστάμενη έδρα τους. Από το 2018, η ομάδα του δικού μας, Γιάννη Αντετοκούνμπο, θα μετακομίσει λίγο πιο δίπλα, στην Wisconsin Entertainment and Sports Center, που θα έχει χωρητικότητα 17.500 θεατών.

Όπως σε κάθε αντίστοιχο πρότζεκτ, η χρηματοδότηση αποτελεί το βασικότερο κομμάτι και μία ομάδα του ΝΒΑ, ακόμα και μικρής αγοράς, όπως το Μιλγουόκι, δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα. Αρκεί να υπάρχουν και οι απαραίτητοι ...''συμπαίκτες''.

Ένας από τους χορηγικούς θεμελιωτές του γηπέδου θα είναι η BMO Harris Bank. Η συγκεκριμένη τράπεζα στηρίζει εδώ και πολλά χρόνια τους Μπακς και παραμένει στο πλάι τους στο μεγαλύτερο βήμα τους. Έτσι, πέρα από τον ρόλο της Επίσημης Τράπεζας της ομάδας που θα διατηρήσει, η εταιρεία θα ονομάσει και ένα μέρος της κερκίδας.

Τέλος, οι δύο πλευρές θα συνεργαστούν, έτσι ώστε να βγει σύντομα στην αγορά η νέα πιστωτική κάρτα της τράπεζας, με τα χρώματα των ''Ελαφιών''.