Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Μπέκαμ μας καλεί σε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, σε καμπάνια του ομίλου AIA (video)

Marketing Sports Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2017 16:26
Ο Μπέκαμ μας καλεί σε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, σε καμπάνια του ομίλου AIA (video)

Ο Όμιλος ΑΙΑ, η μεγαλύτερη ασφαλιστική εταιρεία σε Ασία και Ωκεανία, κυκλοφόρησε την πρώτη του εκστρατεία με πρωταγωνιστή τον Ντέιβιντ Μπέκαμ, σκοπός της οποίας είναι να εμπνεύσει το κοινό να ζήσει πιο υγιεινά, για χάρη των αγαπημένων του προσώπων.

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ υπήρξε ένας από τους διασημότερους ποδοσφαιριστές στην ιστορία, ενώ λίγοι αθλητές έχουν καταφέρει να αποκτήσουν τη δική του εμπορικότητα. Ακόμα και τώρα, που εδώ και μερικά χρόνια έχει κρεμάσει τα παπούτσια του, συνεχίζει να εξασφαλίζει διαφημιστικά συμβόλαια και να πρωταγωνιστεί σε καμπάνιες μάρκετινγκ.

Το πιο πρόσφατο παράδειγμα είναι η συνεργασία του με τον ασφαλιστικό όμιλο AIA, ο οποίος έδωσε στον παλαίμαχο Άγγλο μέσο τον ρόλο του παγκόσμιου πρεσβευτή. Όπως συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις, το ντεμπούτο της σύμπραξης γίνεται μέσω ενός διαφημιστικού σποτ.

Μέσω αυτού του βίντεο η εταιρεία υπογραμμίζει τους πολλούς λόγους για τους οποίους οι άνθρωποι θέλουν να ζήσουν μια υγιή ζωή. Η συγκεκριμένη καμπάνια θέλει να παρουσιάσει την ισχυρή δέσμευση της AIA να συνεργαστεί με τους πελάτες της σε 18 αγορές στην περιοχή της Ασίας και του Ειρηνικού για να τους βοηθήσει να λάβουν μέτρα που θα τους οδηγήσουν σε μία καλύτερη ζωή.

Το κόνσεπτ της διαφήμισης είναι να βλέπουμε τον Μπέκαμ να ξυπνά νωρίς, να τρέχει γύρω από τους δρόμους της Μπανγκόκ και να γυμνάζεται, αναρωτώμενος γιατί ο ίδιος και άλλοι άνθρωποι ακολουθούν αυτό τον τρόπο ζωής, για να μας δώσει την απάντηση αγκαλιάζοντας το παιδί του πως το κάνει για την οικογένειά του.