Η Παρί Σεν Ζερμέν, πηγή έμπνευσης για εκκεντρικές δημιουργίες μόδας! (pics)

Marketing Sports Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2017 17:11
Η Παρί Σεν Ζερμέν, πηγή έμπνευσης για εκκεντρικές δημιουργίες μόδας! (pics)

Εντελώς διαφορετική από τα καθιερωμένα η νέα συνεργασία της Παρί Σεν Ζερμέν. Ο γαλλικός οίκος μόδας Koché δημιούργησε μία σειρά ρούχων και αξεσουάρ με θέμα τον σύλλογο, που μάλιστα προβλήθηκε και στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού!

Η Παρί Σεν Ζερμέν έχει έδρα το Παρίσι, μία πόλη που έχει μπει για τα καλά στον ποδοσφαιρικό χάρτη, χάρη στα αγωνιστικά κατορθώματα και ...τον πακτωλό εκατομμυρίων που ξοδεύεται από τον σύλλογο. Ανέκαθεν όμως, το Παρίσι ήταν η πρωτεύουσα της μόδας. Και ήρθε η ώρα οι δύο αυτοί κόσμοι να συναντηθούν!

Η ομάδα συνεργάζεται πλέον με τον οίκο μόδας Koché και σε χθεσινή επίδειξή του στην Εβδομάδα Μόδας της γαλλικής πρωτεύουσας, η Παρί ήταν το σημείο αναφοράς! Δεκάδες νέες δημιουργίες του οίκου, με εμφανέστατες επιρροές από τις φανέλες, τα χρώματα και το σήμα της ομάδας, πέρασαν μπροστά από τα μάτια του κοινού, ''κλέβοντας'' την παράσταση.

Η δημιουργός του οίκου και της κολεξιόν ''Paris Saint-Germain x Koché Spring 2018'' δήλωσε μετά την επίδειξη πως η Παρί δεν είναι όπως οι άλλες ομάδες και είναι λαμπερή, λόγω της ιδιαίτερου στυλ της. Πρόκειται για την καλύτερη ομάδα της χώρας και είναι τιμή μου που συνεργάζομαι με αυτή.

Στις φωτογραφίες που ακολουθούν, μπορείτε να απολαύσετε πολλές διαφορετικές και …περίεργες εκδοχές των εμφανίσεων της Παρί, για άνδρες και γυναίκες.