Ακόμα μία εταιρεία εμπλέκεται χορηγικά με το νέο γήπεδο των Μιλγουόκι Μπακς

Marketing Sports Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2017 21:58
Ακόμα μία εταιρεία εμπλέκεται χορηγικά με το νέο γήπεδο των Μιλγουόκι Μπακς

Aκόμα έναν εμπορικό θεμελιωτή για το νέο τους γήπεδο εξασφάλισαν οι Μιλγουόκι Μπακς. Η ζυθοποιεία MillerCoors, που είναι ήδη χορηγός της ομάδας του ΝΒΑ, θα έχει τα δικά της μπαρ στην επόμενη έδρα των Ελαφιών.

Πριν λίγες ημέρες, σας είχαμε ενημερώσει για τον ρόλο της τράπεζας BMO Harris στο πρότζεκτ των Μιλγουόκι Μπακς, που αφορά το νέο γήπεδό τους.

Ανάλογο ρόλο αναμένεται να έχει και η ζυθοποιεία της MillerCoors, με τις σχετικές φυσικά διαφοροποιήσεις. Η εταιρεία είναι χορηγός της ομάδας του ΝΒΑ τα τελευταία χρόνια και αποφάσισε να εμπλακεί χορηγικά με το νέο ''σπίτι'' των ''Ελαφιών''.

Έτσι, την επόμενη αγωνιστική χρονιά, όταν το Wisconsin Entertainment and Sports Center ανοίξει τις πόρτες του, ο κόσμος θα μπορεί να απολαύσει την μπύρα του πριν ή μετά τα ματς σε ένα από τα τρία μπαρ του γηπέδου, που φυσικά θα φέρουν το όνομα της MillerCoors.

Η εταιρεία γίνεται η τέταρτη που δίνει τα χέρια με την διοίκηση των Μπακς και θα αποτελεί εκ των εμπορικών θεμελιωτών του γηπέδου. Οι υπόλοιποι δύο είναι οι Johnson Controls International και Froedtert & the Medical College of Wisconsin.