Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η «λάμψη» του Ρονάλντο εμπνέει τα νέα παπούτσια της Nike

Marketing Sports Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου 2017 12:16
Η «λάμψη» του Ρονάλντο εμπνέει τα νέα παπούτσια της Nike

Το ποδοσφαιρικό τμήμα της Nike παρουσίασε τα νέα ποδοσφαιρικά παπούτσια που θα φοράει στα γήπεδα ο κορυφαίος πρεσβευτής της αμερικανικής εταιρείας, ο Κριστιάνο Ρονάλντο, του οποίου η αγωνιστική λάμψη έδωσε έμπνευση στους σχεδιαστές. 

Το καλοκαίρι του 2009, ο Cristiano Ronaldo πήρε μεταγραφή στην τωρινή του ομάδα με το τότε παγκόσμιο ρεκόρ πώλησης ύψους €94 εκ. Τουλάχιστον 80.000 οπαδοί ήταν εκεί για να καλωσορίσουν τη μετάβασή του από το Μάντσεστερ στη Μαδρίτη. «Όταν έφτασα εκεί υπήρχε πολύς κόσμος, όχι μόνο μέσα στο στάδιο αλλά και απέξω», θυμάται ο Ronaldo. «Ήταν μια απίστευτη μέρα και ένιωσα τη δύναμη της Μαδρίτης».

Ο Ronaldo σκόραρε στον πρώτο του αγώνα με την ομάδα και δεν σταμάτησε να σκοράρει από τότε, με αποτέλεσμα να αναδειχθεί στον ταχύτερο σκόρερ του πρωταθλήματος σπάζοντας όλα τα ρεκόρ: 50, 150, 200, 250 γκολ και συνεχίζει. Κέρδισε επίσης τη διάκριση του πρώτου παίκτη που σκόραρε ενάντια σε κάθε ομάδα με την οποία έπαιξε στο πρωτάθλημα La Liga μέσα σε μία σεζόν.

Το άστρο του στο γήπεδο έλαμψε σαν διαμάντι και αποτέλεσε την έμπνευση για το μποτάκι Chapter 5: Cut to Brilliance.

 

 

Το μποτάκι περιλαμβάνει ένα γραφικό εμπνευσμένο από το διαμάντι επάνω σε μια λευκή βάση που λάμπει στο φως.  Το επάνω μέρος περιλαμβάνει πολύχρωμες πλεκτές λεπτομέρειες εμπνευσμένες από την πλειάδα χρωμάτων στα οποία διαθλάται το φως όταν περνά μέσα από ένα διαμάντι.

Στη μέση του παπουτσιού, ένα ανάγλυφο λογότυπο CR7 αποτελεί απτή απεικόνιση του γραφικού του διαμαντιού, ενώ στο εσωτερικό τακούνι εμφανίζεται μια κάτοψη ενός λαμπερού κομμένου διαμαντιού μαζί με την ημερομηνία μεταγραφής του Ronaldo στη Μαδρίτη.

Στο τακούνι αναγράφεται η φράση «El Sueño Del Niño» (το όνειρο του παιδιού), την οποία χρησιμοποίησε ο Ronaldo στην ομάδα σχεδιασμού της Nike για να περιγράψει πώς ένιωθε για τη μεταγραφή στη νέα του ομάδα.

«Οι λεπτομέρειες στα λευκά μποτάκια — το χρώμα, τα διαμάντια — είναι όμορφες και cool», λέει ο Ronaldo. «Είμαι σίγουρος ότι θα αρέσει σε όλους».

Τα ποδοσφαιρικά παπούτσια Chapter 5: Cut to Brilliance  είναι διαθέσιμα στις 29 Σεπτεμβρίου στο nike.com