Συμφωνία με πρακτορείο μάρκετινγκ έκλεισε ο Ντάνι Άλβες

Marketing Sports Δευτέρα, 02 Οκτωβρίου 2017 13:19
Συμφωνία με πρακτορείο μάρκετινγκ έκλεισε ο Ντάνι Άλβες

Το πρακτορείο μάρκετινγκ και εκπροσώπησης Go4it ήρθε σε συμφωνία με τον Βραζιλιάνο άσο Ντάνι Άλβες, προκειμένου να διαχειρίζεται τα εμπορικά του δικαιώματα και να βρίσκει νέους χορηγούς και διαφημιζόμενους.

Ο Ντάνι Άλβες μπορεί να έχει γίνει 34ετών ωστόσο η αγωνιστική και η εμπορική του αξία δεν έχει αρχίσει να φθίνει. Το αντίθετο, θα μπορούσαμε να πούμε, με τον Βραζιλιάνο δεξί μπακ να παίρνει μετεγγραφή και θέση βασικού στη φιλόδοξη Παρί Σεν Ζερμέν και να είναι έτοιμος να αγωνιστεί σε ακόμα ένα Παγκόσμιο Κύπελλο με τη φανέλα της εθνικής Βραζιλίας.

Για αυτό και η εταιρεία Go4it έσπευσε να έρθει σε συμφωνία μαζί του έτσι ώστε να αναλάβει το εμπορικό κομμάτι της καριέρας του, κυρίως σε ό,τι έχει να κάνει με την εθνική ομάδα και το επερχόμενο Μουντιάλ. Οι άνθρωποι του πρακτορείου θα «χτενίσουν» τη βραζιλιάνικη αλλά και τη διεθνή αγορά ψάχνοντας για εταιρείες που επιθυμούν να συνδεθούν χορηγικά με τον Άλβες ή που θα ήθελαν να διαφημίσει κάποια προϊόντα τους.

«Είμαστε πολύ ενθουσιασμένου που ο Ντανι θα είναι στην ομάδα μας, αφού θα είναι ένα από τα μεγάλα αστέρια του Μουντιάλ, όσον αφορά το εμπορικό κομμάτι», δήλωσε ο επικεφαλής του αθλητικού τμήματος της Go4it, Φελίπε Στάνφορντ.