Διπλή χορηγική ανανέωση για την ΚΑΕ ΑΕΚ

Αθλητισμός & Επιχειρήσεις Τετάρτη, 04 Οκτωβρίου 2017 11:47
Διπλή χορηγική ανανέωση για την ΚΑΕ ΑΕΚ

Την ανανέωση της χορηγικής της συνεργασίας με δύο εταιρείες, την KAWACOM HELLAS AE και τη ΜΑ ΤΑΧΥΔΕΜΑ ΕΛΛΑΣ, γνωστοποίησε η ΚΑΕ ΑΕΚ μέσω επίσημης ανανέωσης.

Η μπασκετική σεζόν είναι έτοιμη να ξεκινήσει με τις ομάδες να προετοιμάζονται για τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις και τους υπεύθυνους για μάρκετινγκ να ενισχύουν το εμπορικό ρόστερ των ΚΑΕ.

Αυτό συμβαίνει και για την ΑΕΚ, που τις τελευταίες ημέρες ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον καφέ Ipanema Espresso και συγκεκριμένα με την εταιρεία KAWACOM HELLAS AE και την εταιρεία ταχυμεταφορών ΜΑ ΤΑΧΥΔΕΜΑ ΕΛΛΑΣ.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

Ανανέωση με KAWACOM HELLAS - Ipanema

Η ΑΕΚ Β.C. ανακοινώνει, ότι συμφώνησε με την KAWACOM HELLAS AE με τον Ipanema Espresso για ανανέωση της συνεργασίας για ακόμη ένα χρόνο.

Προτεραιότητα της KAWACOM HELLAS AE είναι να συμβάλλει στην προσπάθεια της «Βασίλισσας» για νέες επιτυχίες, και με την ευχή για μια καλή και γεμάτη διακρίσεις περίοδο.

Συμφωνία με ΜΑ ΤΑΧΥΔΕΜΑ ΕΛΛΑΣ

Η Διοίκηση της ΑΕΚ B.C. επιδιώκει συνεργασίες υψηλού επιπέδου, καθώς οι στόχοι παραμένουν υψηλοί εντός και εκτός παρκέ.

Η ΑΕΚ B.C. ανακοινώνει σήμερα (29/09) την ανανέωση της συνεργασίας της για ακόμη ένα χρόνο, με τη ΜΑ ΤΑΧΥΔΕΜΑ ΕΛΛΑΣ.

Η ΜΑ ΤΑΧΥΔΕΜΑ ΕΛΛΑΣ είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρεία στον χώρο των ταχυμεταφορών.
Από την ίδρυση της αφουγκράζεται και καταγράφει τις ανάγκες των πελατών της ώστε να είναι σε θέση να προσφέρει υπηρεσίες που επιλύουν τις ανάγκες τους με τον πλέον οικονομικό και αξιόπιστο τρόπο, κατακτώντας με αυτόν τον τρόπο την εμπιστοσύνη των μεγαλύτερων ονομάτων της Ελληνικής Οικονομίας.

Η ανάπτυξη του δικτύου της υποστηρίζεται με αντιπροσώπους της ΜΑ ΤΑΧΥΔΕΜΑ ΕΛΛΑΣ, που καλύπτουν πλήρως όλες τις πόλεις και τα νησιά της Ελλάδας και με εκπροσώπηση διεθνών οίκων, που δίνουν τη δυνατότητα αποστολής εγγράφων και δεμάτων σε όλο τον κόσμο, παρέχοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο ένα ευρύτατο φάσμα λύσεων.

Με τελευταίας τεχνολογίας μηχανογράφηση, εξειδικευμένο προσωπικό και εσωτερική οργάνωση προσαρμοσμένη στις σύγχρονες απαιτήσεις, η ΜΑ ΤΑΧΥΔΕΜΑ ΕΛΛΑΣ, εγγυάται τη γρήγορη και αξιόπιστη λειτουργία των υπηρεσιών της.

Έχοντας ως στόχο την εξυπηρέτηση και όχι την απλή παροχή υπηρεσιών, η ΜΑ ΤΑΧΥΔΕΜΑ ΕΛΛΑΣ ακολουθεί πελατοκεντρική πολιτική για την ικανοποίηση όλων των ιδιαίτερων και εξειδικευμένων αναγκών των πελατών της, ανεξαρτήτου δραστηριότητας και μεγέθους.

Το όραμα της ΜΑ ΤΑΧΥΔΕΜΑ ΕΛΛΑΣ είναι όχι μόνο να γίνει το πρώτο όνομα στο χώρο των ταχυμεταφορών αλλά κυρίως η ταύτιση της με τις απόλυτες έννοιες αξιοπιστία, ποιότητα και εγγύηση.