Τα κοσμήματα PANDORA στήριξαν τον αγώνα Greece Race for the Cure

Αθλητισμός & Επιχειρήσεις Τετάρτη, 04 Οκτωβρίου 2017 15:10
Τα κοσμήματα PANDORA στήριξαν τον αγώνα Greece Race for the Cure

Η PANDORA τιμώντας μία πολύχρονη συνεργασία, στήριξε και φέτος ως Επίσημος Χορηγός, την επιτυχημένη διοργάνωση του 9ου “Greece Race for the Cure, στο πλαίσιο των δράσεων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που υλοποιεί.

Με αρχηγό της ομάδας την Φωτεινή Γεωργίου, εργαζόμενοι, φίλοι και συνεργάτες της PANDORA συμμετείχαν στον αγώνα, συμβάλλοντας ενεργά στην ενίσχυση του έργου του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού "Άλμα Ζωής", στέλνοντας ένα μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας.

Χιλιάδες κόσμου ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συλλόγου «Άλμα Ζωής» και έλαβαν μέρος στον 9ο αγώνα δρόμου Greece Race for the Cure.

Και  την παραμονή του αγώνα, Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου, πολλοί ήταν αυτοί που συμμετείχαν στα Yoga Sessions που πραγματοποίησε η PANDORA στον χώρο του Ζαππείου, με την Γιώτα Γαρουφαλλίδου και την ομάδα της Yogactive, με στόχο την ουσιαστική ενημέρωση για την ευεξία και την υγεία.

Κατά τη διάρκεια του διημέρου, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να προμηθευτούν  το  φούξια υφασμάτινο βραχιόλι με το σύμβολο καρδιά με τη ροζ κορδέλα στην ειδική τιμή των 45€, συμβάλλοντας έτσι ενεργά στην ενίσχυση του μοναδικού έργου του Συλλόγου «Άλμα Ζωής»