Ακόμα δύο χορηγοί για την Εθνική Ιταλίας

Marketing Sports Παρασκευή, 06 Οκτωβρίου 2017 15:32
Ακόμα δύο χορηγοί για την Εθνική Ιταλίας

Δύο ακόμα εταιρείες προστίθονται στην χορηγική λίστα της ιταλικής Ομοσπονδίας ποδοσφαίρου. Τα ταχυδρομεία Poste Italiane θα στηρίξουν την Εθνική ομάδα της χώρας, μέχρι και το Μουντιάλ του 2018., ενώ τα γλυκίσματα Goleador θα έχουν στις συσκευασίες τους τα αστέρια της χώρας!

Το τελευταίο διάστημα, η ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ιταλίας έχει εξασφαλίσει αρκετές νέες χορηγικές συνεργασίες. Ήρθε η ώρα για μία ακόμα, με τα ταχυδρομεία της χώρας Poste Italiane να αναλαμβάνουν τον ρόλο του Επίσημου Χορηγού της Εθνικής ομάδας της χώρας.

Μέχρι το τέλος του 2018, η εταιρεία θα στηρίζει την Εθνική Ανδρών, στην προσπάθεια που κάνει για πρόκριση στο Μουντιάλ του 2018. Όπως σε άλλες περιπτώσεις, έτσι και σε αυτή, ο χορηγός θα έχει εκτενή διαφημιστική παρουσία στα εντός έδρα παιχνίδια της ''Σκουάντρα Ατζούρα''.

Είναι τιμή μας να συνεργαζόμαστε με την Poste Italiane, η οποία στηρίζει το πρότζεκ της Ομοσπονδίας. Είναι μία θετική συνεργασία και έχουμε πολλά κοινά σημεία, όπως η αναγνώριση, η αξιοπιστία και το πρεστίζ, σχολίασε μετά την γνωστοποίηση του deal ο διευθύνων σύμβουλος της Ομοσπονδίας, Μισέλ Ούβα.

Όσο αφορά την περίπτωση της Goleador, θα τοποθετήσει σε ορισμένες συσκευασίες της την εικόνα της ομάδας της Ιταλίας, όπως ορίστηκε από την συνεργασία των δύο πλευρών.