Συνέδριο, με θέμα την ποδοσφαιρική βιομηχανία και τις επενδύσεις από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Αθλητισμός & Επιχειρήσεις Πέμπτη, 05 Οκτωβρίου 2017 19:00
Συνέδριο, με θέμα την ποδοσφαιρική βιομηχανία και τις επενδύσεις από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ γνωστοποίησε την διεξαγωγή του συνεδρίου "Return on Investment in Football Business" που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (11/10) στο ξενοδοχείο "Μακεδονία Palace".

Το ποδόσφαιρο αλλάζει κι ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να μείνει αμέτοχος στις εξελίξεις γύρω από την εμπορευματοποίηση του αθλήματος, το οποίο αποτελεί μια από τις… βαριές βιομηχανίες παγκοσμίως. Έτσι, διοργανώνει για πρώτη φορά συνέδριο γύρω από τις επενδύσεις στο ποδόσφαιρο και την αποδοτικότητά τους για τους συλλόγους.

Το "Return on Investment in Football Business" θα πραγματοποιηθεί στις 11 Οκτωβρίου στο ξενοδοχείο Μακεδονία Palace και θα έχει ως ομιλητές σημαντικές προσωπικότητες, ειδικούς του αθλητισμού και του μάρκετινγκ οι οποίοι θα παρουσιάσουν νέες τάσεις, στρατηγικές, εργαλεία και ορίζοντες οι οποίοι ανοίγονται γύρω από το ποδόσφαιρο.

Τα σπορ, άλλωστε, διαρκώς αναπτύσσονται, μεταβάλλονται και προσθέτουν υπηρεσίες που ως στόχο έχουν να βελτιώσουν την εμπειρία του φιλάθλου, αλλά και ν’ αναπτύξουν τα έσοδα του εκάστοτε συλλόγου. Έτσι, δημιουργικές ευκαιρίες οι οποίες παρουσιάζονται στην παγκόσμια τάση του αυξανόμενου ανταγωνισμού, της αναζήτησης του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος αναγορεύοντας με αυτό τον τρόπο το ποδόσφαιρο και των παραγώγων του ως ιδιαίτερης σημασίας κεφάλαιο στον επιχειρηματικό χώρο.

Στο συνέδριο αναμένεται να συμμετάσχουν επαγγελματίες της αθλητικής βιομηχανίας και του επιχειρηματικού κόσμου – εντός και εκτός Ελλάδας – καθώς επίσης εκπρόσωποι οργανισμών και νέοι ερευνητές. Η συμμετοχή στο συνέδριο είναι κλειστή και με λίστα και ο αριθμός των διαθέσιμων θέσεων είναι σημαντικά περιορισμένος. Όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν το συνέδριο μπορούν να στείλουν email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

Επίσημοι υποστηρικτές του "Return on Investment in Football Business" είναι οι Stoiximan.gr, fluo και η Avance.