Ό Όμιλος Μαυρογένη στηρίζει χορηγικά την ΚΑΕ Ολυμπιακός

Αθλητισμός & Επιχειρήσεις Παρασκευή, 06 Οκτωβρίου 2017 16:12
Ό Όμιλος Μαυρογένη στηρίζει χορηγικά την ΚΑΕ Ολυμπιακός

Ένας από τους πιο γρήγορα αναπτυσσόμενους3 επιχειρηματικούς ομίλους στη χώρα, ο Όμιλος Μαυρογένη, ανέλαβε ρόλο χορηγού της ΚΑΕ Ολυμπιακός, όπως γνωστοποίησε το «ερυθρόλευκο» κλαμπ.

Η εξαιρετική πορεία του μπασκετικού Ολυμπιακού τα τελευταία χρόνια έχει αυξήσει και τις εμπορικές μετοχές της ομάδας, με πολλές εταιρίες να θέλουν να συνδεθούν με την παρέα των Σπανούλη και Πρίντεζη. Νέα προσθήκη στη χορηγική «οικογένεια» του συλλόγου είναι ο Όμιλος Μαυρογένη, με τη συμφωνία να είναι διετούς διάρκειας.

Όπως έγινε γνωστό, μέσω της συνεργασίας θα προβληθούν δύο μάρκες της εταιρείας, τα κλιματιστικά GREE (τα εισάγει αποκλειστικά) και οι ηλεκτρονικές συσκευές τεχνολογίας (smartphone, tablet) fluo.

Ο Εμπορικός Δ/ντης της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κ. Νίκος Λεπενιώτης δήλωσε για τη συμφωνία: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την επίτευξη μιας ακόμα χορηγικής συμφωνίας της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ με τον Όμιλο Μαυρογένη, για τα επόμενα 2 τουλάχιστον έτη. Ο Όμιλος Μαυρογένη διαθέτει την αποκλειστική αντιπροσωπεία στην Ελλάδα της μεγαλύτερης εταιρείας κλιματιστικών στον κόσμο, της GREE και την πρωτοποριακή εταιρεία τεχνολογίας fluo με smartphones και tablets. Η καινούργια αυτή χορηγική συνεργασία με έναν πολύ ισχυρό Ελληνικό επιχειρηματικό όμιλο ενισχύει τη δυναμική της ομάδας των χορηγών μας και ισχυροποιεί τις επιχειρηματικές συνεργασίες μας. Ελπίζουμε, μέσα από τη στρατηγική μας, το βραβευμένο και αποδοτικό χορηγικό πρόγραμμά μας, το όραμα μας καθώς και τις κοινές δράσεις μας, να συμβάλλουμε στην επίτευξη όλων των εταιρικών στόχων του Ομίλου. Καλή επιτυχία!».

O Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Μαυρογένη κ. Αλέξιος Μαυρογένης δήλωσε: «Ο Όμιλος Μαυρογένη έχει μάθει να κάνει πρωταθλητισμό, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη και αυτό ταιριάζει απόλυτα με την ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού, που είναι πρωταγωνίστρια στο ελληνικό πρωτάθλημα και στην Ευρώπη. Η σύνδεση με την ομάδα του Ολυμπιακού είναι για εμάς στρατηγική απόφαση που συνάδει με όσα οραματιζόμαστε και επιθυμούμε ως Όμιλος για το μέλλον».

Το προφίλ του Ομίλου:

O Όμιλος Μαυρογένη ιδρύθηκε πριν από 25 χρόνια στη Θεσσαλονίκη και σήμερα διαθέτει γραφεία στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη, ενώ δραστηριοποιείται ακόμη στην Τουρκία και άλλες χώρες του εξωτερικού.

Ο Όμιλος Μαυρογένη αποτελείται από εταιρείες που έχουν ως αντικείμενο την κατασκευή ή διανομή οικιακών συσκευών, ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών προϊόντων και είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος και διανομέας των κλιματιστικών GREE. Ταυτόχρονα, υλοποιώντας το όραμά του για διείσδυση στις διεθνείς αγορές, αναπτύσσει με ταχύτατους ρυθμούς το καινοτόμο και δυναμικό brand τεχνολογίας fluo, που έχει ήδη ξεπεράσει τα σύνορα της χώρας και ανταγωνίζεται ισότιμα τις μεγάλες πολυεθνικές μάρκες.