Χορηγικό… νταμπλ, στον χώρο της υγείας, για την μπασκετική ΑΕΚ

Αθλητισμός & Επιχειρήσεις Παρασκευή, 06 Οκτωβρίου 2017 19:17
Χορηγικό… νταμπλ, στον χώρο της υγείας, για την μπασκετική ΑΕΚ

Η ΚΑΕ ΑΕΚ ενημέρωσε πως ήρθε σε χορηγική συμφωνία με δύο εταιρείες από τον ευρύτερο χώρο της υγείας, τον Όμιλο Ευρωκλινικής και τη φαρμακευτική Manarini Hellas.

Ο Όμιλος Ευρωκλινικής θα στηρίξει για τρίτη σερί σεζόν την ομάδα της ΑΕΚ, τόσο με έμψυχο δυναμικό, όπως για παράδειγμα τον επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου, Ηρακλή Ι. Πατσόπουλο, όσο και με ιατρικό εξοπλισμό και φυσικά υπηρεσίες. Ήδη, οι παίκτες της ομάδας πέρασαν από την Ευρωκλινική Αθηνών για τον καθιερωμένο προληπτικό έλεγχο και ιατρικά τεστ.

Η δεύτερη συμφωνία, αυτή με τη φαρμακευτική Manarini Hellas, έχει να κάνει με ξεκίνημα συνεργασίας, της οποίας οι λεπτομέρειες θα παρουσιαστούν επίσημα σε συνέντευξη τύπου.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις της ΚΑΕ ΑΕΚ:

Με Όμιλο Ευρωκλινικής

«H AEK B.C. ανανέωσε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά τη συνεργασία της με τον Όμιλο Ευρωκλινικής, Επίσημο Χορηγό της ομάδας, για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο 2017-2018.
Επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της «Βασίλισσας», παραμένει ο κος Ηρακλής Ι. Πατσόπουλος, Χειρουργός Ορθοπαιδικός, Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Κολωνίας, Διευθυντής Β΄ Ορθοπαιδικής Κλινικής και Αθλητικών Κακώσεων Ευρωκλινικής Αθηνών.

Η άριστη συνεργασία της ομάδας με το ιατρικό επιτελείο καθώς και ο σύγχρονος ιατρικός εξοπλισμός της Ευρωκλινικής έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στις υψηλές επιδόσεις των παικτών της ΑΕΚ B.C. κατά την περυσινή περίοδο, αποτελώντας σημαντικό παράγοντα για την ανανέωση της συνεργασίας με την Ευρωκλινική.

Με την ευκαιρία της ανανέωσης της συνεργασίας, η ομάδα της ΑΕΚ, παλαιοί και νέοι παίκτες, επισκέφτηκαν την Ευρωκλινική Αθηνών για τον καθιερωμένο προληπτικό έλεγχο και ιατρικά τεστ πριν την έναρξη της προετοιμασίας και των αγωνιστικών υποχρεώσεων, ενώ την ανδρική ομάδα ακολούθησαν και τα εφηβικά τμήματα μπάσκετ της «Βασίλισσας».

Με την ανανέωση της συνεργασίας ανανεώνονται και τα προνόμια και παροχές υγείας του Ομίλου Ευρωκλινικής προς τους φίλους της ΑΕΚ».

Με Manarini Hellas

«Η Menarini Hellas και η ΑΕΚ B.C, σας προσκαλούν σε Συνέντευξη Τύπου, την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου και ώρα 14:00, Αίθουσα Τύπου OAKA, στο πλαίσιο παρουσίασης της συνεργασίας τους για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018.

Η θυγατρική εταιρεία του ομίλου Menarini στην Ελλάδα, Menarini Hellas συμπληρώνει 28 χρόνια επιτυχούς λειτουργίας. Σήμερα η Menarini Hellas συγκαταλέγεται ανάμεσα στις δέκα μεγαλύτερες φαρμακευτικές εταιρείες στην Ελλάδα και απασχολεί 212 εργαζόμενους. Ο όμιλος Menarini ιδρύθηκε το 1886 στην Ιταλία και σήμερα δραστηριοποιείται μέσω θυγατρικών εταιρειών και αντιπροσώπων σε περισσότερες από 100 χώρες σε όλο τον κόσμο».