Απόλυτα επιτυχημένο το Energy Triathlon Tolo - Χορηγοί και Υποστηρικτές

Αθλητισμός & Επιχειρήσεις Σάββατο, 07 Οκτωβρίου 2017 12:54
Απόλυτα επιτυχημένο το Energy Triathlon Tolo - Χορηγοί και Υποστηρικτές

Μια μοναδική Τριαθλητική εμπειρία είχαν την ευκαιρία να ζήσουν οι συμμετέχοντες του Energy Triathlon Tolo, που πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία την Κυριακή 1 Οκτωβρίου στο Τολό του Δήμου Ναυπλιέων.

Μετά τον πολύ επιτυχημένο αγώνα Τριάθλου Nafplio Energy Triathlon που διεξήχθη τον περασμένο Ιούνιο στο Ναύπλιο, η καρδιά του Τριάθλου ξαναχτύπησε δυνατά στην Αργολίδα σε μια μέρα αφιερωμένη στα multisports με αγωνίσματα Olympic Distance Triathlon, Super Sprint Triathlon, Kids Triathlon, Aquathlon και Kids Aquathlon. Το Energy Triathlon Tolo διοργανώθηκε από τον Δήμο Ναυπλιέων – ΔΟΠΠΑΤ και την Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου (Ε.Ο.ΤΡΙ.). Συνδιοργανωτές ήταν οι αθλητικοί σύλλογοι Ν.Ο.Ναυπλίου & Κ.Ο.Ναυπλίου «Εύρος».

Περισσότεροι από 250 αθλητές και αθλούμενοι όλων των ηλικιών έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στα αγωνίσματα της μέρας. Ο καιρός ήταν ιδανικός και βοήθησε αθλητές και θεατές η ευχαρίστηση των οποίων ήταν αποτυπωμένη στα χαμόγελα τους.

Η εκκίνηση και ο τερματισμός όλων των αγώνων έγινε στο πανέμορφο Τολό, και συγκεκριμένα στην παραλία «Ψιλή Άμμος». Αξίζει να σημειωθεί πως η διαδρομή της ποδηλασίας στην Ολυμπιακή απόσταση συνέδεσε ιστορικά τις Αρχαίες Μυκήνες με την πρώτη πρωτεύουσα της νεότερης Ελλάδας, το Ναύπλιο.

Χορηγοί και Υποστηρικτές

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό «Βίκος»,  Η Garmin, η κορυφαία εταιρεία αθλητικών ηλεκτρονικών ειδών, και η DHL Express, ο κορυφαίος πάροχος υπηρεσιών ταχυμεταφοράς παγκοσμίως, υποστήριξαν το Energy Triathlon Tolo ως Official Sponsors.

Η PEARL IZUMI, η κορυφαία και εξειδικευμένη αθλητική μάρκα στον εξοπλισμό ένδυσης και υπόδησης, καθώς και η SHIMANO, κορυφαίο brand εξαρτημάτων ποδηλάτων παγκοσμίως, τα ενεργειακά συμπληρώματα  HIGH5 ,  το SwimmingShop.gr με το κορυφαίο κολυμβητικό και τριαθλητικό brand Zone3, καθώς και το κατάστημα ποδηλάτων SELLIS BIKE στο Ναύπλιο, που φρόντισε για το bike service των αθλητών τη μέρα του αγώνα, ήταν Official Partners του Energy Triathlon Tolo.

Η ARGOS Security, οι Loutraki Lifeguards ήταν στην ασφάλεια της διοργάνωσης εντός κι εκτός νερού, ενώ η ιατρική ομάδα του Καρδιομεταβολισμού ήταν σε πλήρη ετοιμότητα να κάλυψει κάθε ιατρικό περιστατικό όπου χρειάστεί.

Επιπλέον των χορηγών, την διοργάνωση υποστήριξαν και όλοι οι τοπικοί φορείς που συνέβαλαν σημαντικά στην πραγματοποίηση του Energy Triathlon Tolo όπως: το Λιμεναρχείο Ναυπλίου, η Τροχαία Ναυπλίου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τολού, ο Σύλλογος Επαγγελματιών Τολού (ΣΕΤΑΤ) και πολλοί εθελοντές από το Τολό και το Ναύπλιο.