Η Εθνική Ασφαλιστική περήφανος χορηγός του 1ου Baby Run Festival

Αθλητισμός & Επιχειρήσεις Σάββατο, 07 Οκτωβρίου 2017 14:21
Η Εθνική Ασφαλιστική περήφανος χορηγός του 1ου Baby Run Festival

Η Εθνική Ασφαλιστική ήταν περήφανος χορηγός του 1ου Baby Run Festival που διοργανώθηκε για πρώτη φορά από τον Δήμο Γλυφάδας, στις 24 Σεπτεμβρίου, στον χώρο του 6ου Δημοτικού Γηπέδου Στίβου της Γλυφάδας.

Η Εταιρεία έδωσε το παρών με ειδικό stage, μοιράζοντας δώρα και ασφαλίζοντας την κατάμεστη εκδήλωση από γονείς και παιδιά ηλικίας από 18 μηνών έως και 5 ετών.

Το Baby Run festival είχε στόχο την υποστήριξη του έργου του «Χαμόγελου του Παιδιού».  Κάθε επισκέπτης με την είσοδό του στο festival, πρόσφερε το συμβολικό ποσό του 1€ για τη δράση του Χαμόγελου του Παιδιού.

Τα νήπια είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις ποδηλατικές τους επιδόσεις και να αγωνιστούν στη  ειδικά διαμορφωμένη πίστα του γηπέδου, να διασκεδάσουν μαζί με τους γονείς τους με διαδραστικά παιχνίδια με animateur και να πάρουν μέρος σε live shows. Σε αυτή  την εκδήλωση όλα τα παιδιά ήταν νικητές και βραβεύονταν με μετάλλια, επαίνους, μπαλόνια, σφυρίχτρες και άλλα πολλά δώρα.

«Η Εθνική Ασφαλιστική αρωγός πάντα της σύγχρονης οικογένειας στηρίζει ενέργειες που αποσκοπούν στην ενδυνάμωση της αλληλεγγύης και στην υποστήριξη των αδύνατων κοινωνικών ομάδων», επισημαίνει η εταιρεία στο σχετικό δελτίο τύπου που εξέδωσε.