Η Autovision ΙΚΤΕΟ Αργολίδας στηρίζει τον τοπικό αθλητισμό

Αθλητισμός & Επιχειρήσεις Κυριακή, 08 Οκτωβρίου 2017 12:26
Η Autovision ΙΚΤΕΟ Αργολίδας στηρίζει τον τοπικό αθλητισμό

Σε δύο ιδιαίτερα επιτυχημένες εκδηλώσεις συμμετείχε ως χορηγός η Autovision IKTEO Αργολίδας, με τις εντυπώσεις να είναι κάτι παραπάνω από θετικές!  Συγκεκριμένα η γνωστή εταιρία που δραστηριοποιείται και στο νομό Αργολίδας ήταν χορηγός στο 12ο Ράλλυ Δαναών και στον 3ο Ορεινό ΗμιΜαραθώνιο Αρτεμισίου Όρους.

12ο Ράλλυ Δαναών:

Η Autovision ΙΚΤΕΟ Αργολίδας ΑΕ, με χαρά συμμετείχε ως χορηγός στο 12ο Ράλλυ Δαναών, το οποίο διεξήχθη το διήμερο Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου και την Κυριακή 01 Οκτωβρίου 2017, σε ένα ράλλυ που αντέχοντας στον χρόνο και την κρίση, διεξάγεται αδιάλειπτα για 12 χρόνια και έχει πλέον καθιερωθεί ως μία από τις μεγαλύτερες και σημαντικότερες εκδηλώσεις ιστορικών αυτοκινήτων καθώς, συμπεριλαμβάνεται στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Regularity της Ελληνικής Ομοσπονδίας ΦΙΛ.Π.Α

Η Autovision ΙΚΤΕΟ Αργολίδας ΑΕ ευχαριστεί τους διοργανωτές για την άψογη οργάνωσή του και να ευχόμαστε σε όλους τους συμμετέχοντες καλά και ασφαλή χιλιόμετρα !!

3ος Ορεινός ΗμιΜαραθώνιος Αρτεμισίου Όρους:

“Η Autovision ΙΚΤΕΟ Αργολίδας ΑΕ συμμετείχε ως Μέγας Χορηγός στον 3ο Ορεινό ΗμιΜαραθώνιο Αρτεμισίου Όρους !!

Η διοργάνωση έγινε υπό την αιγίδα της Περιφέρεια Πελ/νήσου – Περιφεραική Ενότητα Αργολίδας, Μαραθωνοδρόμοι Δρομείς Άργους και από την Βουνοπαρέα Αργολίδας. Μετά την λήξη των αγώνων, ακολούθησαν παραδοσιακοί χοροί από τμήμα της Ελληνικής Παράδοσης καθώς και οι βραβεύσεις των νικητών.

Θα θέλαμε να συγχαρούμε τους παραπάνω φορείς για την αξιέπαινη και άρτια διοργάνωση και να τους ευχηθούμε και του χρόνου με υγεία να είμαστε πάλι όλοι εκεί !! Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους τους συμμετέχοντες !! ”