Η Μenarini Hellas συνεχίζει στο πλάι της ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Αθλητισμός & Επιχειρήσεις Δευτέρα, 09 Οκτωβρίου 2017 11:27
Η Μenarini Hellas συνεχίζει στο πλάι της ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Η ΚΑΕ ΠΑΕΟΚ ανακοίνωσε την ανανέωση της χορηγικής της συνεργασίας, για ακόμα μία σεζόν, με τη φαρμακευτική εταιρεία Μenarini Hellas.

Η Menarini Hellas, θυγατρική στη χώρα μας της ομώνυμης φαρμακοβιομηχανίας, συμμετέχει για δεύτερη φορά στο χορηγικό πρόγραμμα του «Δικεφάλου» ως Επίσημος Υποστηρικτής. Μέσω της συνεργασίας των δύο πλευρών θα διαφημίζεται η σειρά προϊόντων Sustenium.

Η από τις 10 μεγαλύτερες φαρμακευτικές εταιρείες στην Ελλάδα στηρίζεται πολύ στην προβολή της μέσω των σπορ και κυρίως του μπάσκετ. Εκτός από τη συμφωνία με τον ΠΑΟΚ, πριν από λίγες ημέρες ανακοίνωσε τη σύναψη συμφωνίας και με την ΑΕΚ, ενώ από πέρυσι συνεργάζεται και με τον Ολυμπιακό.

Η συνέχιση της συνεργασίας των δύο πλευρών επισημοποιήθηκε με τη συνάντηση του προέδρου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ κ. Μπάνε Πρέλεβιτς με τους εκπροσώπους της Menarini Helllas. Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης ο πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος της Menarini Hellas κ. Γεώργιος Συκιανάκης δήλωσε: «H ανανέωση της συνεργασίας της Menarini Hellas με την Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. εντάσσεται στο στρατηγικό σχεδιασμό μας για τη στήριξη δράσεων/τομέων που έχουν άμεση σχέση με τον αθλητισμό και γενικότερα την άθληση γιατί πιστεύουμε ότι μπορεί να προσφέρει σε όλους μια καλύτερη, και υγιέστερη ζωή. Η επιλογή μας αυτή εναρμονίζεται με την πρόσφατη επέκταση των δραστηριοτήτων της εταιρείας μας για τη διάθεση σειράς προϊόντων «αυτοθεραπείας» η οποία περιλαμβάνει μεταξύ άλλων συμπληρώματα διατροφής με βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία απαραίτητα για την υγεία και ευεξία του σύγχρονου ανθρώπου. Προϊόντα που ταιριάζουν σε ανθρώπους που αναπτύσσουν έντονη αθλητική δραστηριότητα, καταναλώνουν ενέργεια και έχουν ανάγκη να αναπληρώνουν την ενέργεια αυτή, με φυσικό τρόπο. Είναι χαρά και τιμή μας η που θα συνεχίσουμε τη συνεργασία με έναν ιστορικό αθλητικό όμιλο όπως ο Π.Α.Ο.Κ. και εύχομαι κάθε επιτυχία στην πορεία του».

Ο Πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ κ. Μπάνε Πρέλεβιτς δήλωσε: «Είμαστε ιδιαιτέρως χαρούμενοι για τη συνεργασία μας με την Menarini Hellas, μία από τις 10 μεγαλύτερες φαρμακευτικές εταιρείες στην Ελλάδα, η οποία θα συμμετέχει και αυτή τη φορά στο χορηγικό μας πρόγραμμα για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018, προβάλλοντας το προϊόν Sustenium Plus. Πιστεύω ότι αυτή η συνεργασία θα φέρει ακόμα μεγαλύτερα ανταποδοτικά αποτελέσματα και στις δύο πλευρές, και εύχομαι να συνεχιστεί και στο μέλλον».

Ο Σπύρος Μπόκιας, Business Unit Manager του τμήματος Consumer HealthCare, ανέφερε: «Η Menarini Hellas συμμετέχει ως επίσημος υποστηρικτής στο χορηγικό πακέτο της Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ με τη σειρά προϊόντων αυτοθεραπείας Sustenium και ειδικότερα με το προϊόν Sustenium plus και για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018. Η σειρά αυτή όπως γνωρίζετε ήδη περιλαμβάνει συμπληρώματα διατροφής με βιταμίνες, μέταλλα, αμινοξέα και ιχνοστοιχεία απαραίτητα σε όσους αναπτύσσουν έντονη δραστηριότητα. Εύχομαι καλή συνέχεια και στις δύο πλευρές και καλή επιτυχία στον ΠΑΟΚ».