Η Λα Λίγκα ανακοίνωσε την συνεργασία της με μεγάλη ταξιδιωτική εταιρεία

Marketing Sports Τρίτη, 10 Οκτωβρίου 2017 11:29
Η Λα Λίγκα ανακοίνωσε την συνεργασία της με μεγάλη ταξιδιωτική εταιρεία

Σε εμπορική συμφωνία με την El Corte Inglés ήρθε η Λα Λίγκα, με την εταιρεία, για το υπόλοιπο της σεζόν να αποτελεί το Επίσημο Ταξιδιωτικό Γραφείο της.

Ακόμα ένας χορηγός εισέρχεται στο εμπορικό χαρτοφυλάκιο της Λα Λίγκα. Η διοργανώτρια αρχή των δύο κορυφαίων κατηγοριών του ισπανικού ποδοσφαίρου θα συμπορεύεται στο εξής με την εταιρεία El Corte Inglés.

Η εν λόγω εταιρεία και συγκεκριμένα η επωνυμία της Viajes El Corte Inglés, θα αναλάβει τον ρόλο του Επίσημου Ταξιδιωτικού Γραφείου της Πριμέρα Ντιβιζιόν και της Σεκούντα Ντιβιζιόν. Όλα αυτά, για το υπόλοιπο της τρέχουσας αγωνιστικής σεζόν.

Η συμφωνία αυτή μεταφράζεται σε διαφημιστική προβολή του νέου χορηγού σε πάνω από 700 αγώνες, ενώ στα καταστήματα της εταιρείας, οι πελάτες της θα έχουν ευκαιρίες για συμμετοχή σε πολλές προωθητικές καμπάνιες.

Ο Πρόεδρος της Λα Λίγκα, Χαβιέ Τέμπας, δήλωσε: Είμαστε χαρούμενοι που μία εταιρεία με την εμπειρία και την αναγνώριση της El Corte Inglés γίνεται μέλος της οικογένειάς μας. Αυτή η ένωση με μία από τις πιο σημαντικές εταιρείες της ισπανικής αγοράς είναι μία ακόμα απόδειξη της αξίας της Λα Λίγκα και της προσπάθειάς μας να συνδεθούμε με ισχυρά brand names.