ΝΒΑ: Η JPMorgan Chase γίνεται η Επίσημη Τράπεζα των Γουόριορς

Marketing Sports Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου 2017 15:12
ΝΒΑ: Η JPMorgan Chase γίνεται η Επίσημη Τράπεζα των Γουόριορς

Ο τραπεζικός κολοσσός JPMorgan Chase από σήμερα αποτελεί την Επίσημη Τράπεζα των πρωταθλητών του ΝΒΑ,  Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, δίνοντας νέας διάσταση στην εμπορική σχέση των δύο πλευρών.

Πριν έναν χρόνο, σας είχαμε ενημερώσει για το κολοσσιαίο deal των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς με την JPMorgan Chase. Ο τραπεζικός κολοσσός ανέλαβε την χορηγία ονόματος του νέου γηπέδου της ομάδας του ΝΒΑ, αξίας 1 δις δολαρίων και για τα 20 χρόνια συμφωνίας (ξεκινώντας από το 2020), ο αμερικανικός όμιλος θα δώσει σχεδόν 300 εκατ. δολάρια!

Πριν μερικές ώρες, οι δύο πλευρές ανακοίνωσαν ακόμα μια συνεργασία τους, αυτή την φορά σχετική με το σήμερα. Στο εξής, ο όμιλος θα είναι η Επίσημη Τράπεζα των πρωταθλητών, ενώ άμεσα όλα τα ΑΤΜ της περιοχής γύρω και μέσα στην Oracle Arena θα καλυφθούν από τον ίδιο. Επιπλέον, θα υπάρχει δυναμικό παρών και στις θέσεις VIP του γηπέδου.

Για να γιορτάσει τη νέα διάσταση στην συνεργασία της με τους Γουόριορς, η JPMorgan Chase θα εγκαταστήσει για μερικές ημέρες έξω από το γήπεδο μία γιγάντια χρυσή μπάλα, που παραπέμπει στο τρόπαιο του ΝΒΑ και θα κοσμείται από το σήμα της ομάδας. Αυτή θα μείνει εκεί μέχρι και τις 17 του μήνα και οι φίλαθλοι που θα ανεβάζουν σχετική φωτογραφία στα social media, χρησιμοποιώντας το κατάλληλο hashtag, θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν μεγάλα δώρα από τον χορηγό!