Ο ενεργειακός κολοσσός Endesa στηρίζει τις διοργανώσεις της Ευρωλίγκας

Marketing Sports Τρίτη, 10 Οκτωβρίου 2017 18:40
Ο ενεργειακός κολοσσός Endesa στηρίζει τις διοργανώσεις της Ευρωλίγκας

Σε εκδήλωση στην Μαδρίτη, η Ευρωλίγκα παρουσίασε την τριετή συνεργασία της με την Endesa. Η ενεργειακή εταιρεία θα αποτελέσει επίσημο χορηγό της διοργανώτριας αρχής, επί ισπανικού εδάφους.

Έναν ισχυρό ''συμπαίκτη'' εξασφάλισε η Ευρωλίγκα για τις διοργανώσεις της. Από σήμερα και για τα επόμενα 3 χρόνια, οι κορυφαίες διοργανώσεις του ευρωπαϊκού μπάσκετ θα έχουν την στήριξη του ενεργειακού κολοσσού Endesa. Η συμφωνία περιορίζεται στην αγορά της Ισπανίας και έτσι σε όλους του αγώνες της Ευρωλίγκας και του Eurocup στα ισπανικά γήπεδα, θα υπάρχει εκτενής διαφημιστική παρουσία του κολοσσού.

Αυτός είναι ο λόγος που η παρουσίαση της χορηγίας έγινε στην πόλη της Μαδρίτη, με εκπροσώπους και των 5 ομάδων της Ισπανίας, που θα δούμε φέτος στην Ευρωλίγκα. Φαμπιάν Κοζέρ (Ρεάλ), Βίκτορ Κλαβέρ (Μπαρτσελόνα), Σάν Εμετέριο (Βαλένθια), Τζόρνταν ΜακΡάι (Μπασκόνια) και ο Ντέγιαν Μούσλι (Μάλαγα) ήταν εκεί, με τον ισχυρό άνδρα της διοργανώτριας αρχής, Τζόρντι Μπερτομέου να μην απουσιάζει.

«Είμαστε υπερήφανοι που μπορούμε και συμμετέχουμε στη μεγάλη και συνεχή προσπάθεια που κάνει τα τελευταία χρόνια η Endesa στο χώρο του μπάσκετ», δήλωσε αρχικά ο Μπερτομέου και συνέχισε «Η Eυρωλίγκα θα συνδέεται για επόμενα τρία χρόνια με ένα εμπορικό σήμα που είναι ευρέως γνωστό για την ηγεσία και το κύρος της. Είμαστε σίγουροι πως μαζί μπορούμε να κάνουμε σπουδαία πράγματα και να προσφέρουμε ένα καλύτερο προϊόν στους οπαδούς με αυτή τη συμφωνία».

 

Διαβάστε επίσης: Η ενεργειακή Endesa συνεργάζεται με το ΝΒΑ