Η Chipita, χορηγός της κυπριακής Ανόρθωσης

Αθλητισμός & Επιχειρήσεις Τρίτη, 10 Οκτωβρίου 2017 19:12
Η Chipita, χορηγός της κυπριακής Ανόρθωσης

Η Ανόρθωση ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με την Chipita, με την εταιρεία να στηρίζει την κυπριακή ομάδα, καθ'όλη την διάρκεια της φετινής αγωνιστικής σεζόν.

Στο ποδόσφαιρο της Κύπρου εισέρχεται εμπορικά η γνωστή εταιρεία Chipita. Στο εξής, η επωνυμία θα αποτελεί χορηγό της Ανόρθωσης, κάτι που γνωστοποιήθηκε από τον ίδιο τον σύλλογο, μέσω ανακοίνωσης.

 

Αναλυτικά:

Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την χορηγική συνεργασία της με  την Chipita (7DAYS), ένα κολοσσό της παγκόσμιας αγοράς και αμοιβαία, να προβάλλουμε την δύναμη του αθλητισμού μέσω των ενεργειών μας καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς. Ο σχεδιασμός μας είναι να προσφέρουμε στο φίλαθλο κοινό την δυνατότητα να διασκεδάσουν και να ψυχαγωγηθούν μέσω της γιορτής ενός ποδοσφαιρικού αγώνα.

Δεν θα μπορούσαμε παρά να συνεργαζόμαστε με τους καλύτερους και να έχουμε ως στόχο την ανοδική πορεία σε όλα τα επίπεδα. Η εμπορική μας φιλοσοφία είναι η δημιουργία δυνατών δεσμών με δυνατούς συμπαίκτες.

Η εταιρεία Chipita, η οποία έχει στην γκάμα της το νούμερο ένα κρουασάν 7Days, δραστηριοποιείται ενεργά στην αθλητική βιομηχανία ως επίσημος χορηγός της Euroleague του Eurocup, των μεγαλύτερων ευρωπαϊκών διοργανώσεων Μπάσκετ και από φέτος θα είναι και συνεργάτης της αγαπημένης μας ομάδας.

Την καλωσορίζουμε λοιπόν και αυτή στην μεγάλη μας οικογένεια και ευχόμαστε μαζί να καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας, με καθαρές αξίες, αθλητικά ιδανικά και υγιή ανταγωνισμό. Το Ποδόσφαιρο δεν παύει ποτέ να είναι μια κοινωνική γιορτή (Soc – Cer = Social Ceremony).