Με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Αντετοκούνμπο η νέα καμπάνια της STR8 (video)

Αθλητισμός & Επιχειρήσεις Τρίτη, 10 Οκτωβρίου 2017 19:49
Με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Αντετοκούνμπο η νέα καμπάνια της STR8 (video)

Το STR8 λανσάρει τη νέα του καμπάνια «Με Τα Μάτια Στο Στόχο», με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, με στόχο να υπενθυμίσει σε κάθε νέο τη σημασία του να θέτει στόχους και να προσπαθεί να τους κατακτήσει.

Στο video της νέας καμπάνιας παρουσιάζονται οι προσπάθειες διαφορετικών νέων, καθώς επιχειρούν να πλησιάσουν κοντά σε κάποιον στόχο. Όπως, ακριβώς, και ο ίδιος ο Γιάννης, ο οποίος έχει κεντρικό ρόλο στην ταινία και δείχνει ότι μπορεί να καταφέρει αυτό που επιθυμεί, αρκεί να μην το βάζει ποτέ κάτω.

Η καμπάνια αυτή του STR8 είναι το νέο βήμα της συνεργασίας με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, η οποία ξεκίνησε πριν από μερικούς μήνες. Με το μήνυμα «What you want is ahead», το STR8 και ο Αντετοκούνμπο καλούν κάθε νέο άνδρα να ακολουθήσει το όνειρό του και τον προτρέπουν να ξεπεράσει τα όριά του.

Παράλληλα, καταχωρώντας τον μοναδικό κωδικό που έχει κάθε σετ δώρου STR8 στο Str8myway.com, οι καταναλωτές μπαίνουν αυτόματα σε κλήρωση για ένα ταξίδι στην Αμερική, για να γνωρίσουν τον κόσμο του NBA και να παρακολουθήσουν από κοντά τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Με αφορμή τη συμμετοχή του στην καμπάνια, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σημειώνει "κάθε φορά που θέτω ένα στόχο, προσπαθώ να μένω πιστός σε αυτόν και να δοκιμάζω τις δυνατότητές μου. Να εργάζομαι σκληρά και να μην το βάζω ποτέ κάτω. Κι αυτή είναι και η προτροπή μου για κάθε νέο σήμερα. Να επιμένει και να προσπαθεί περισσότερο, γιατί μόνο έτσι μπορεί να δει πραγματικά αποτελέσματα".

Πολυμέσα