Ο Spetses mini Marathon «ξεδίψασε» με νερό ΑΥΡΑ

Αθλητισμός & Επιχειρήσεις Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου 2017 11:38
Ο Spetses mini Marathon «ξεδίψασε» με νερό ΑΥΡΑ

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ υποστήριξε για μία ακόμη φορά το 7ο Spetses mini Marathon, το μεγαλύτερο multi-sport event της Ελλάδας, το τριήμερο 6-8 Οκτωβρίου 2017, και βρέθηκε στο πλευρό των αθλητών προσφέροντάς τους την απαραίτητη ενυδάτωση και αναζωογόνηση που χρειάζονται σε κάθε διαδρομή.

Κάθε χρόνο, χιλιάδες αθλητές όλων των ηλικιών, από όλη τη χώρα αλλά και το εξωτερικό, επισκέπτονται τις Σπέτσες, για να παρακολουθήσουν και να διαγωνιστούν στο μεγαλύτερο multi-sport event αθλητικού τουρισμού της χώρας.

Έτσι και φέτος, χιλιάδες αθλητές ταξίδεψαν στο νησί του Αργοσαρωνικού και συμμετείχαν στους κολυμβητικούς αγώνες 3.000 και 5.000 μέτρων, τους αγώνες δρόμου 5, 10 και 25 χλμ. Στα πλαίσια του Spetses mini Marathon, διοργανώνονται ακόμη και παιδικοί αγώνες δρόμου και κολύμβησης, για παιδιά έως 15 ετών.

Το τριήμερο περιλάμβανε πληθώρα ενεργειών όπως SUP Event, Sunset Yoga, Σπετσιώτικα Κεράσματα, αλλά και την ξεχωριστή ενέργεια “Bring a Tree”, η οποία αποτελεί μια κίνηση ευαισθητοποίησης έπειτα από τις καταστροφικές πυρκαγιές που έλαβαν χώρα στο νησί κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και στοχεύει στην αναδάσωση του νησιού μέσα στο 2018.

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ υποστήριξε την διοργάνωση του μεγάλου και επιτυχημένου αθλητικού δρώμενου, αποτελώντας παράλληλα και πολύτιμο σύμμαχό για τη σωστή ενυδάτωση των αθλητών. Στη φετινή αθλητική διοργάνωση συμμετείχε και η AVRA Running Team, με περισσότερα από 40 μέλη, εργαζομένους και φίλους της Coca-Cola Τρία Έψιλον.

Σταθερή στη δέσμευσή της να ενισχύει τις τοπικές κοινωνίες, η Coca-Cola Τρία Έψιλον μαζί με το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ συμμετέχουν ενεργά στις σημαντικότερες αθλητικές διοργανώσεις σε κάθε γωνιά της χώρας, προάγοντας το μήνυμα της άθλησης και αναδεικνύοντας παράλληλα την ομορφιά της Ελλάδας.