Εμπορική συμφωνία με δύο εταιρείες ανακοίνωσε η Ρόμα

Marketing Sports Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2017 09:50
Εμπορική συμφωνία με δύο εταιρείες ανακοίνωσε η Ρόμα

Διπλή χορηγική συμφωνία για την Ρόμα, Η ιταλική ομάδα ανακοίνωσε την συνεργασία της με την γνωστή επωνυμία καφέ Kimbo και με τα καταστήματα EZ Football, με έδρα το Χονγκ Κονγκ.

Τον καφέ της Kimbo θα απολαμβάνει στο εξής η Ρόμα. Η διοίκηση της ομάδας έδωσε τα χέρια με την κορυφαία εταιρεία καφέ της χώρας και μέχρι το 2020, οι παίκτες και τα στελέχη των Ρωμαίων, θα έχουν πρόσβαση σε όλα τα προϊόντα της επωνυμίας.

Η εταιρεία, όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, θα αποτελεί τον Επίσημο Καφέ του συλλόγου και θα έχει σημαντική διαφημιστική προβολή στο Ολίμπικο, ενώ ετοιμάζονται από κοινού διάφορες προωθητικές ενέργειες.

Όσο αφορά την δεύτερη συμφωνία, αυτή ξεφεύγει από τα σύνορα της Ιταλίας, αλλά και της Ευρώπης. Ο συνεργάτης προέρχεται από την αγορά της Κίνας, η δράση του όμως είναι παγκόσμιας κλίμακας.

Αναφερόμαστε στα καταστήματα λιανικής EZ Football, μέσω των οποίων οι φίλοι της Ρόμα στην Ασία, θα μπορούν να προμηθεύονται τα επίσημα προϊόντα της.

Για το υπόλοιπο της σεζόν, όσο δηλαδή διαρκέσει η συνεργασία, οι Ασιάτες θα μπορούν από το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας να αγοράσουν όλες τις νέες εμφανίσεις των δευτεραθλητών Ιταλίας και φυσικά ό,τι είναι σχετικό με την ρωμαϊκή ομάδα.