Οι χορηγοί του Protergia 6ου Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης

Αθλητισμός & Επιχειρήσεις Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2017 10:25
Οι χορηγοί του Protergia 6ου Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης

Λίγα 24ωρα μένουν για τη διεξαγωγή του Protergia 6ου Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14 Οκτωβρίου και θα πλημμυρίσει το κέντρο της πόλης με περίπου 20.000 δρομείς κάθε ηλικίας. Οι χορηγοί και υποστηρικτές της διοργάνωσης.

Πρόσφατα πραγματοποιήθηκε η επίσημη παρουσίαση της διοργάνωσης, μέσω συνέντευξης τύπου στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης. Εκεί έγινε αναφορά σε όλες τις πτυχές, αγωνιστικές και μη, του αγώνα, ενώ έκαναν δηλώσεις οι διοργανωτές, εκπρόσωποι των φορέων, επίσημοι, κλπ.

Παράλληλα, παρουσίασαν τους Χορηγούς της διοργάνωσης: τον Ονομαστικό Χορηγό Protergia, τους

Επίσημους Χορηγούς

Coca-Cola Tρία Έψιλον με το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, την AEGEAN AIRLINES και την KosmocarΑ.Ε. - Volkswagen, τον Αποκλειστικό Τηλεοπτικό Φορέα της διοργάνωσης ΕΡΤ3, που έχει αναλάβει την απευθείας τηλεοπτική μετάδοση και με την πολύχρονη στήριξη και των δύο διοργανώσεων αποτέλεσε βασικό παράγοντα στην ανοδική τους πορεία, τη NOVA που αποτελεί Media Partner της διοργάνωσης, τον Υποστηρικτή Υγείας EUROMEDICA, τον Επίσημο Υποστηρικτή Logistics - Μεταφορών DHL, τους

Υποστηρικτές
High 5, Dole, Παπαδοπούλου Α.Ε., Οργανισμό Μεγάρου ΜουσικήςΘεσσαλονίκης, Amstel Free, Taxiway, Village Cinemas, Plaisir,Φυτώρια Βασιλειάδη, Arla Protein, Καυκάς, House of Sports και τους

Χορηγούς Επικοινωνίας
Metropolis 95.5, Εφημερίδα Metrosport, Metrosport.gr,Republic 100.3, Zoo 90.8, Velvet 96.8, 24 Media, Ράδιο Θεσσαλονίκη, ΕΡΤ3 102 FM και 95.8 FM, Πρακτορείο 104.9, TV100, FM100, Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων,Runningnews.gr, Fitnesspulse.gr, Όμιλος Οικονομία, Voria.gr, Υπηρεσίες Αποδελτίωσης Clipnews, Thestival.gr, Seleo.gr, Pella Τηλεόραση, Atlas TV, ΔΙΟΝ Τηλεόραση, Livemedia, Thessnews.gr.

Νίνα Μπενρουμπή (Marketing & Communication Officer της Μυτιληναίος Α.Ε.): «Είναι ιδιαίτερη χαρά για τηνProtergia να στηρίζει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τη διοργάνωση και να αποτελούμε τον Ονομαστικό Χορηγό της. Ο Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης είναι ένα από τα μεγαλύτερα και πιο αξιόλογα γεγονότα της Βόρειας Ελλάδας. Στην Protergia έχουμε εντάξει στους πυλώνες των χορηγικών μας δράσεων το κομμάτι του αθλητισμού και συγκεκριμένα τα δρομικά γεγονότα, που κερδίζουν όλο και περισσότερους φίλους τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα και πλέον αποτελούν μέρος της ζωής πολλών από εμάς. Θέλουμε να σταθούμε με όλη μας την ενέργεια σε όσους αγωνίζονται και καταφέρνουν μέσα από αυτή την προσπάθεια να απαντούν σε προσωπικές προκλήσεις και να αγγίζουν προσωπικούς στόχους, ακριβώς όπως κάνουμε όλοι εμείς καθημερινά στην Protergia. Θέλουμε να προσφέρουμε προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, με σεβασμό προς τον καταναλωτή. Σας περιμένουμε λοιπόν όλους το Σάββατο 14 Οκτωβρίου, να τρέξουμε μαζί και να φωτίσουμε τους δρόμους της Θεσσαλονίκης με την ενέργειά μας!»

Ειρήνη Σιδηροπούλου (Υπεύθυνη Πωλήσεων Βορείου Ελλάδος Aegean Airlines): «Η παρουσία μας εδώ ίσως αποτελεί την ολοκλήρωση: Μετά την Αθήνα και τη Λευκωσία, όπου στηρίζουμε μεγάλα δρομικά γεγονότα, ήρθε η ώρα της Θεσσαλονίκης. Οι διοργανωτές είχαν αυτό το όραμα και έδειξαν πολλή επιμονή ώστε να μας κάνουν να εμπλακούμε σε κάτι πολύ σημαντικό. Η Θεσσαλονίκη είναι ο πυλώνας του δικτύου μας. Βλέπω όλη την πόλη να ενεργεί και να δουλεύει γι' αυτή τη διοργάνωση, εμείς είμαστε εδώ για να την πάμε ένα βήμα παραπέρα. Η εξωστρέφεια είναι άλλωστε μία έννοια που βρίσκεται στο μεδούλι της εταιρείας με το δίκτυό της, τη διασυνδεσιμότητα αλλά και την υποστήριξη του αθλητικού τουρισμού. Ας μην ξεχνάμε ότι ο αθλητισμός γεννήθηκε στην Ελλάδα. Η Θεσσαλονίκη έχει όλα τα εχέγγυα και την υποδομή, υποστηρίζει με αξιοπρέπεια διοργανώσεις τέτοιου βεληνεκούς και εμείς θέλουμε να δώσουμε διεθνή χαρακτήρα, αλλά και την ευκαιρία σε ανθρώπους από άλλα σημεία της Ελλάδας να έρθουν εδώ και να τρέξουν».

O Protergia 6ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης διοργανώνεται από τον ΜΕΑΣ ΤΡΙΤΩΝ με τη συνεργασία του Δήμου Θεσσαλονίκης. Τελεί υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ και της AIMS, καθώς επίσης τελεί υπό την ευγενική υποστήριξη του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης. Παράλληλα υποστηρίζεται από το Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (πρώην Υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης) και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, καθώς επίσης από πλήθος Θεσμικών Φορέων, Φορέων Υποστήριξης και Εθελοντικών Φορέων.