Οι παίκτες της Μπάγερν δοκίμασαν και παρέλαβαν τα νέα τους Audi

Marketing Sports Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2017 12:03
Οι παίκτες της Μπάγερν δοκίμασαν και παρέλαβαν τα νέα τους Audi

Προπονητές και παίκτες της Μπάγερν Μονάχου συμμετείχαν σε διαφημιστική εκδήλωση ενός εκ των μεγαλύτερων χορηγών του συλλόγου, της αυτοκινητοβιομηχανίας Audi, κατά την οποία είχαν την ευκαιρία να βρεθούν μέσα στα αγωνιστικά αυτοκίνητα της εταιρείας και στο τέλος να λάβουν ως δώρο ένα από τα νέα μοντέλα της.

Μία από τις πλέον διαδεδομένες εμπορικές συνεργασίες στον κόσμο της ποδοσφαιρικής βιομηχανίας, είναι αυτή ανάμεσα σε ομάδες και εταιρείες αυτοκινήτων. Όλα τα μεγάλα κλαμπ έχουν ως χορηγό μία αυτοκινητοβιομηχανία, με την πιο συνηθισμένη εκδήλωση να είναι αυτή κατή την οποία οι παίκτες λαμβάνουν ως δώρο αυτοκίνητα, διαφημίζοντας παράλληλα τα νέα μοντέλα.

Αυτό ακριβώς συμβαίνει και στη σύμπραξη ανάμεσα σε Audi και Μπάγερν Μονάχου. Κατά τη φετινή εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της εταιρείας στο Ίγκολσταντ, οι αστέρες και ο προπονητές των «Βαυαρών» έλαβαν τα νέα τους αυτοκίνητα.  Ως είθισται, ακολούθησαν πάρα πολλές φωτογραφίες με τους παίκτες εντός και γύρω από τα αυτοκίνητα, καθώς και η υπογραφή αυτόγραφων για τους παραβρισκόμενους φιλάθλους αλλά και τους υπαλλήλους της εταιρείας.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι τα αμάξια που θα έχουν πλέον στην κατοχή τους ο Χάινκες και οι ποδοσφαιριστές του διαθέτουν ειδικές πινακίδες που τακαθιστούν ως επίσημα αμάξια της Μπάγερν. Έχουν τα αρχικά M-MD και η τροχαία του Μονάχου αναγνωρίζει αμέσως πως πρόκειται για αμάξι που οδηγεί κάποιο μέλος της ομάδας, από τη στιγμή που το «M» είναι για το Μόναχο και το «DM» για το «Deutscher Meister», δηλαδή πρωταθλητές Γερμανίας.

Ο πολυνίκης γερμανικός σύλλογος «οδηγεί» τα αυτοκίνητα της Audi από το 2002, με τη χορηγική τους συνεργασία να έχει ανανεωθεί τουλάχιστον έως το 2025. Το 2011 η σχέση των δύο πλευρών έγινε ακόμα πιο στενή, με την εταιρεία να αποκτά μέρος των μετοχών του κλαμπ. Φυσικά, η ομάδα προβάλει και διαφημίζει την Audi με κάθε ευκαιρία. Αξίζει να σημειώσουμε πως ο σύνδεσμος οπαδών των «Βαυαρών» με τα περισσότερα μέλη είναι αυτός στον οποίο είναι εγγεγραμμένοι χιλιάδες υπάλληλοι της Audi.