Η Εθνική Ασφαλιστική χρυσός χορηγός αγώνων ταχύτητας αυτοκινήτων σε Τατόι και Ρόδο

Αθλητισμός & Επιχειρήσεις Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου 2017 10:22
Η Εθνική Ασφαλιστική χρυσός χορηγός αγώνων ταχύτητας αυτοκινήτων σε Τατόι και Ρόδο

Mε ρυθμούς… Formula 1 ανταποκρίθηκε η Εθνική Ασφαλιστική στο αίτημα της χρυσής χορηγίας δύο αγώνων ταχύτητας αυτοκινήτων, που διοργανώνονται από το σωματείο Dielpis Formula 1 και τελούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ).

Η Εθνική Ασφαλιστική, μέσω της χορηγίας που έχει αναλάβει, συμμετέχει στην αναβίωση των ιστορικών αγώνων ταχύτητας που γίνονται στο Αεροδρόμιο του Τατοΐου ύστερα από 35 χρόνια, και στο Αεροδρόμιο της Ρόδου (Μαριτσά) ύστερα από 45 χρόνια.

Ο πρώτος αγώνας πραγματοποιήθηκε στις 7 και 8 Οκτωβρίου στο Αεροδρόμιο του Τατοΐου, όπου πλήθος κόσμου παρακολούθησε τις εντυπωσιακές προσπάθειες των οδηγών των ομάδων που συμμετείχαν στη διοργάνωση.

Ο αγώνας της Ρόδου θα πραγματοποιηθεί στις 28 και 29 Οκτωβρίου.

«Στόχος και δέσμευση της Εθνικής Ασφαλιστικής» υπογραμμίζει η σχετική ανακοίνωση «είναι να δίνει το παρών και να στηρίζει δράσεις που συνδέουν την ιστορία, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό και τη συλλογικότητα, με γνώμονα την προβολή των αξιών που διέπουν το πλαίσιο της εταιρικής της ευθύνης».