Μπάσκετ: Μεγάλο Χορηγό ανακοίνωσε ο Γ.Σ. Λάρισας-Φάρος

Αθλητισμός & Επιχειρήσεις Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου 2017 16:17
Μπάσκετ: Μεγάλο Χορηγό ανακοίνωσε ο Γ.Σ. Λάρισας-Φάρος

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Λάρισας-Φάρος ανακοίνωσε τον μεγάλο χορηγό του για την φετινή αγωνιστική σεζόν. Τον ρόλο αυτόν αναλαμβάνει η μεταφορική εταιρεία ΣΑΜΑΡΑ – ΛΑΡΙΣΑΙΚΗ Α.Ε.

 

Σε ανακοίνωσή της, η ΚΑΕ Γυμναστικός Λάρισας – Φάρος αναφέρει:

«Η ΚΑΕ Γυμναστικός Λάρισας – Φάρος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ΜΕΓΑ χορηγό της ομάδας μας: την ΣΑΜΑΡΑ – ΛΑΡΙΣΑΙΚΗ Α.Ε.

Η ΣΑΜΑΡΑ – ΛΑΡΙΣΑΙΚΗ Α.Ε. δραστηριοποιείται από το 1933 συνεχίζοντας το έργο του ιδρυτή της Β.Σαμαρά. Παρακολουθώντας πάντα τις εξελίξεις της τεχνολογίας, των υπηρεσιών και των διοικητικών δομών που επιβάλλουν οι καιροί, το 1981 γίνεται «ΣΑΜΑΡΑ – ΛΑΡΙΣΑΙΚΗ Α.Ε.» Η εταιρία προσφέρει τις υπηρεσίες της σε εθνικό δίκτυο με γραφεία της στην Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρισα και μέσω αντιπροσώπων στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Το δίκτυο της Λαρισαϊκή Σαμαρά , έχει πανελλαδική εμβέλεια , με τις 3 ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην Λάρισα , στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη . Τα τρία κομβικά σημεία των εγκαταστάσεων μας δίνουν την δυνατότητα της κάλυψης της ηπειρωτικής Ελλάδας και των νησιών.

H ποιότητα των υπηρεσιών μας εξασφαλίζουν στους πελάτες μας, τους πιο ανταγωνιστικούς όρους μεταφοράς

– Μεταφορά εμπορευμάτων
– Διανομές και κατ’ οίκον παραδόσεις
– Δίκτυο Διανομών στη Θεσσαλία
– Αποθηκεύσεις προϊόντων
– Συντήρηση και κατάψυξη
– Μετακομίσεις – Μετεγκαταστάσεις»