Έτοιμες για μεγάλο deal Μίλαν και Puma

Global Sports Business Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου 2017 16:42
Έτοιμες για μεγάλο deal Μίλαν και Puma

Με εμφανίσεις φτιαγμένες από την Puma είναι πολύ πιθανό να αγωνίζεται την επόμενη αγωνιστική περίοδο η Μίλαν, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Fox Sports Italia.

Μόλις πριν λίγες ημέρες σας μεταφέραμε τη φημολογία πως η Adidas αποφάσισε να διακόψει την επί εικοσαετίας συνεργασία της με τη Μίλαν, μετά το τέλος της φετινής σεζόν. Σαν πρώτα φαβορί για να αντικαταστήσουν τη γερμανική εταιρεία ακούστηκαν οι New Balance και Under Armour.

Σήμερα ήρθε ένα νέο ρεπορτάζ να αλλάξει τα δεδομένα. Το Fox Sports Italia μετέδωσε πως οι διοικούντες τους «Ροσονέρι» βρίσκονται πολύ κοντά στο να δώσουν τα χέρια με τους ανθρώπους της Puma, ώστε η γερμανική αθλητική εταιρεία να γίνει νέος πάροχος αθλητικού υλικού του κλαμπ.

Οι πηγές αναφέρουν πως το ετήσιο αντίτιμο της συμφωνίας θα βρίσκεται κάπου ανάμεσα στα 10 με 15 εκατ. ευρώ, το οποίο είναι μικρότερο από τα σχεδόν 20 που έδινε κάθε χρόνο η Adidas για να έχει το σήμα της στη φανέλα της Μίλαν. Η μείωση είναι μάλλον λογική, αν σκεφτεί κανείς πως ο σύλλογος βρίσκεται σε καθοδική πορεία τα τελευταία χρόνια. Ωστόσο, με τους νέους Κινέζους ιδιοκτήτες να έχουν υψηλές φιλοδοξίες δεν αποκλείεται οι Μιλανέζοι να επανέλθουν σύντομα σε κορυφαίο επίπεδο.

Όσον αφορά την Puma, δείχνει διατεθειμένη να επένδυσει στους «Ροσονέρι», από τη στιγμή που δε συνεργάζεται με κάποιο μεγάλο ιταλικό κλαμπ. Οι πιο προβεβλημένες τις συνεργασίες είναι αυτές με Άρσεναλ και Μπορούσια Ντόρτμουντ.