Με πολιτική ενδυμασία δια χειρός Replay, συνεχίζει η ΠΑΕ Ολυμπιακός

Αθλητισμός & Επιχειρήσεις Σάββατο, 14 Οκτωβρίου 2017 11:12
Με πολιτική ενδυμασία δια χειρός Replay, συνεχίζει η ΠΑΕ Ολυμπιακός

Για δεύτερη συνεχή χρονιά η ΠΑΕ Ολυμπιακός και η διάσημη ιταλική εταιρεία REPLAY, παγκοσμίως γνωστή για τα jeans και τα είδη smart casual ένδυσης συνεχίζουν την επιτυχημένη τους συνεργασία, με την REPLAY να είναι ο επίσημος προμηθευτής πολιτικής ενδυμασίας της ομάδας.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού έγιναν... μοντέλα για ένα απόγευμα, προκειμένου να «προβάρουν» την επίσημη φετινή ενδυμασία της ομάδας. Δείτε τις φωτογραφίες.

Οι παίκτες και τα στελέχη του Ολυμπιακού στις επίσημες εμφανίσεις τους εντός και εκτός συνόρων, για όλη τη διάρκεια της αθλητικής σεζόν 2017-18, φορούν την επίσημη σειρά ενδυμάτων με την υπογραφή της REPLAY, που περιλαμβάνει blue navy κοστούμια και κόκκινες γραβάτες, ειδικά σχεδιασμένα για τον πειραϊκό σύλλογο, λευκό πουκάμισο και παπούτσια REPLAY. Εκτός από την επίσημη ενδυμασία, οι παίκτες της ομάδας, στους εντός συνόρων αγώνες για το ελληνικό πρωτάθλημα, φορούν τη νέα casual ενδυμασία, με την υπογραφή της REPLAY, η οποία περιλαμβάνει: t-shirt, πουκάμισο, jacket και REPLAY Jean παντελόνι από την πρωτοποριακή συλλογή Hyperflex - 100% ελαστικό, με μοναδική εφαρμογή, που προσφέρει απόλυτη άνεση στις κινήσεις.
 
Σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο προπονητικό κέντρο στον Ρέντη με όλους τους παίκτες, το προπονητικό team και με την παρουσία εκπροσώπων της ΠΑΕ Ολυμπιακός και της REPLAY, έγινε η τελετή παράδοσης της επίσημης ενδυμασίας της ομάδας. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κ. Γιάννης Βρέντζος, εξέφρασε με την σειρά του την ικανοποίησή του για τη συνέχιση της συνεργασίας λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η REPLAY αποτελεί brand διεθνούς ακτινοβολίας, το οποίο, ακριβώς όπως και ο Ολυμπιακός χαρακτηρίζεται για τη μοναδικότητα και την αυθεντικότητά του. Τα προϊόντα REPLAY διακρίνονται για το δυναμικό και νεανικό τους σχεδιασμό και το στυλ τους ταυτίζεται απόλυτα με αυτό της ομάδας. Εκτός από τα ίδια χρώματα, μοιραζόμαστε επίσης τις ίδιες αξίες και το ίδιο πάθος για μοναδικότητα και πρωτοπορία».
 
Ο Εμπορικός Διευθυντής της REPLAY, στην Ελλάδα, κ. Δημήτρης Τσουβελεκάκης, δήλωσε αναφορικά με την συνεργασία: «Η REPLAY είναι ιδιαίτερα ευτυχής για τη συνεργασία της με τον Ολυμπιακό. Τόσο η REPLAY όσο και η κορυφαία ελληνική ποδοσφαιρική ομάδα του Ολυμπιακού έχουν πιστούς και αφοσιωμένους οπαδούς. Μοιράζονται το ίδιο όραμα για πρωτοπορία, μετατοπίζουν διαρκώς τα όρια της απόδοσης και χαρακτηρίζονται από πάθος και ένταση, που τους κατατάσσει κάθε φορά ανάμεσα στους πρώτους».