Με την στήριξη της ΕΥΔΑΠ ο αγώνας «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ»

Αθλητισμός & Επιχειρήσεις Δευτέρα, 16 Οκτωβρίου 2017 10:50
Με την στήριξη της ΕΥΔΑΠ ο αγώνας «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ»

Το «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» διοργανώνει τον 5ο φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου την Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017 στις 9 το πρωί στη Λίμνη Μαραθώνα.

Η εκκίνηση του αγώνα θα γίνει στο πλάτωμα του φράγματος (από την πλευρά του Μαραθώνα), ενώ ο τερματισμός, στην είσοδο των εγκαταστάσεων της ΕΥΔΑΠ, που είναι και ο βασικός εταιρικός υποστηρικτής της διοργάνωσης.

Οι δρομείς θα έχουν μια μοναδική ευκαιρία να τρέξουν περιμετρικά της λίμνης σε μία πανέμορφη διαδρομή μέσα στη φύση. Διαδρομές:
Α΄Διαδρομή: αγώνας δρόμου 10 χιλιομέτρων, με χρονομέτρηση, εκκίνηση στις 9:00 το πρωί
Β΄Διαδρομή: αγώνας δρόμου 5 χιλιομέτρων, με χρονομέτηρηση, εκκίνηση στις 9:05 το πρωί.
Γ΄ Διαδρομή: δυναμικό βάδην 5 χιλιομέτρων, χωρίς χρονομέτρηση, εκκίνηση στις 11.00 το πρωί

Οι θέσεις είναι περιορισμένες, γι’ αυτό μπείτε στο agonasdromou.oloimaziboroume.gr ή στο www.viva.gr εγκαίρως και δηλώστε τη συμμετοχή σας. Για τη συμμετοχή σας στη διαδρομή των 5 και 10 χιλιομέτρων υπάρχει ελάχιστη χρηματική συνδρομή 5 ευρώ, ενώ για το δυναμικό βάδην η ελάχιστη συνδρομή είναι 3 ευρώ. Όλο το χρηματικό ποσό που θα συγκεντρωθεί θα διατεθεί για την αγορά τροφίμων τα οποία θα παραδοθούν στους φορείς που υποστηρίζει το Όλοι Μαζί Μπορούμε. Όσοι συμμετάσχουν στον αγώνα δρόμου, θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του ή να υπάρχει γονική συναίνεση για τη συμμετοχή των παιδιών.

Επίσης, στην ιστοσελίδα του Όλοι Μαζί Μπορούμε, όσοι ενδιαφέρονται να προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους στη διεξαγωγή του αγώνα, μπορούν να εγγραφούν στο http://www.oloimaziboroume.gr/ethelontis.

Όπως προείπαμε ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί με την σημαντική βοήθεια της ΕΥΔΑΠ. Την βοήθειά τους θα δώσουν, όμως, και αρκετές άλλες εταιρείες, τις οποίες μπορείτε να δείτε εδώ.