Πρέμιερ Λιγκ: Προς πώληση οι μετοχές της Νιούκαστλ

Global Sports Business Δευτέρα, 16 Οκτωβρίου 2017 20:03
Πρέμιερ Λιγκ: Προς πώληση οι μετοχές της Νιούκαστλ

Διαθέσιμες προς πώληση είναι οι μετοχές της Νιούκαστλ, με τον ιδιοκτήτη της, Μάικ Άσλεϊ, να επιβεβαιώνει τις φήμες των προηγούμενων εβδομάδων, αποφασίζοντας να αποχωρήσει από τον σύλλογο!

Οι «καρακάξες» επιβεβαίωσαν την πρόθεση του ισχυρού τους άνδρα, Μάικ Άσλεϊ, να αποχωρήσει από την ομάδα, μέσω ανακοίνωσης στην επίσημη ιστοσελίδα τους, η οποία, μεταξύ άλλων, αναφέρει πως ο σύλλογος πρέπει να κοιτάξει μπροστά και να αποκτήσει ένα λαμπρό μέλλον.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ως ένας από τους παλαιότερους και με μεγάλη βάση οπαδών, ποδοσφαιρικός σύλλογος, και προς όφελος του κόσμου του, τόσο στο Ηνωμένο Βασίλειο όσο και παγκοσμίως, η Νιούκαστλ χρειάζεται μια ξεκάθαρη πορεία και ένα μονοπάτι σε ένα λαμπρό και επιτυχημένο μέλλον.

Για να δώσουμε στον σύλλογο την καλύτερη δυνατή ευκαιρία να εξασφαλίσει τις απαραίτητες κινήσεις και επενδύσεις, ώστε να ανέβει επίπεδο, σε μια σημαντική περίοδο της ιστορίας, η νυν διοίκηση αποφάσισε πως είναι προς όφελος της Νιούκαστλ και των οπαδών της να γίνει ο σύλλογος διαθέσιμος προς πώληση.

Για να δώσουμε στον νέο ιδιοκτήτη την ευελιξία να κάνει μια ουσιαστική επένδυση στον σύλλογο, συμπεριλαμβανομένης της ομάδας, η διαδικασία πώλησης θα δώσει στις ενδιαφερόμενες πλευρές την ευκαιρία να αναβληθούν σημαντικές πληρωμές (σ.σ μισθοδοσίες κλπ).

Θα ξεκινήσει διαδικασία να βρεθεί νέα διοίκηση για τον σύλλογο που θα είναι ικανή να προβεί στην σημαντική επένδυση και θα καταβάλει την απαιτούμενη αφοσίωση στη Νιούκαστλ ώστε να πετύχει τις φιλοδοξίες της».

Πηγή: england365.gr