Ο Παναθηναϊκός ταξιδεύει με το Aktina Travel Group

Αθλητισμός & Επιχειρήσεις Τρίτη, 17 Οκτωβρίου 2017 12:19
Ο Παναθηναϊκός ταξιδεύει με το Aktina Travel Group

Νέα εμπορική συνεργασία ανακοίνωσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods, αυτή τη φορά με εταιρεία από τον χώρο του ταξιδιού και συγκεκριμένα το Aktina Travel Group.

Για τις ομάδες μπάσκετ που αγωνίζονται στην Ευρωλίγκα τα ταξίδια είναι σχεδόν καθημερινότητα. Με τουλάχιστον 14 ματς εκτός Ελλάδας και αρκετά ταξίδια για το ελληνικό πρωτάθλημα, οι ταξιδιωτικές ανάγκες του Παναθηναϊκού είναι πολλές και μεγάλες. Σε αυτό το σημείο έρχεται να προσφέρει βοήθεια το ταξιδιωτικό γραφείο Aktina Travel Group, που πριν από μερικά λεπτά ανακοινώθηκε ως επίσημος χορηγός και επίσημο ταξιδιωτικό γραφείο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods.

Η αντιπρόεδρος του Aktina Travel Group, Ανδρομάχη Ζερζιβίλη, δήλωσε για τη σύμπραξη με την «πράσινη» ΚΑΕ: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που το Aktina Travel Group ταυτίζεται με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods μέσω αυτής της χορηγίας. Η επιμονή, η σωστή οργάνωση, η ευγένεια αλλά και η σκληρή δουλεία είναι στοιχεία που χαρακτηρίζουν τόσο τον Παναθηναϊκό, όσο και τον ταξιδιωτικό μας όμιλο. Η χορηγία ήρθε ως μια φυσική εξέλιξη της μέχρι τώρα συνεργασίας μας και αποτελεί το επιστέγασμα αυτής της σχέσης εμπιστοσύνης. Ευχόμαστε στην ομάδα καλή επιτυχία και για τους τρείς στόχους της χρονιάς!».

Ο εμπορικός διευθυντής της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods, Αριστείδης Χριστόπουλος, τόνισε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι γι’ αυτή τη συνεργασία. Το ΑΚΤΙΝΑ travel group, ο κορυφαίος ταξιδιωτικός οργανισμός στην Ελλάδα θα βρίσκεται δίπλα μας τουλάχιστον για την αγωνιστική περίοδο 2017-18, στοχεύοντας σε κοινές, υψηλές… πτήσεις και συνεχίζοντας να προσφέρει στην ομάδα μας ασφαλή ταξίδια κατά τη διάρκεια μιας απαιτητικής σεζόν με πολλές μετακινήσεις όπως γνωρίζουμε».

Σχετικά με το Aktina Travel Group

Το επίσημο ταξιδιωτικό γραφείο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods με 43 χρόνια στην κορυφή της προτίμησης των Ελλήνων.

Με συνεχή παρουσία στην πρώτη θέση πωλήσεων ταξιδιωτικών υπηρεσιών στην ελληνική αγορά, το Aktina Travel Group, προσφέρει μία ευρεία γκάμα επιλογών σε εταιρίες και ιδιώτες με αξιοπιστία, υπευθυνότητα και επαγγελματισμό καλύπτοντας τις ανάγκες ακόμα και των πιο απαιτητικών ταξιδιωτών.
Διατηρώντας στρατηγικές συνεργασίες με τις μεγαλύτερες ταξιδιωτικές εταιρείες στον κόσμο και έχοντας υψηλού επιπέδου τεχνογνωσία, εξυπηρετεί πάνω από 450 εταιρίες και ομίλους.

To Aktina Travel Group, ως πιστοποιημένο μέλος της IATA, παρέχει κορυφαίου επιπέδου ταξιδιωτικές υπηρεσίες σε εταιρίες (εμπορικές, ναυτιλιακές, φαρμακευτικές κ.α.) ενώ ταυτόχρονα προσφέρει τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς για μεμονωμένα πακέτα αλλά και εισιτήρια και ξενοδοχεία ξεχωριστά.

Για τα πιο απαιτητικά ταξίδια, το εξειδικευμένο τμήμα "Tailor Made", προσφέρει ολοκληρωμένες VIP υπηρεσίες.

Η εξυπηρέτηση πελατών είναι διαθέσιμη 24/7 ενώ είναι ο μοναδικός ταξιδιωτικός οργανισμός με δικό του χώρο στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών "Ελευθέριος Βενιζέλος".