Ακόμα ένας στοιχηματικός συνεργάτης για την Γιουβέντους

Marketing Sports Τρίτη, 17 Οκτωβρίου 2017 17:16
Ακόμα ένας στοιχηματικός συνεργάτης για την Γιουβέντους

Μία ακόμα εμπορική συνεργασία με φόντο την Ασία για την Γιουβέντους. Η ιταλική ομάδα ανακοίνωσε την συνεργασία της με την F66.com, στοιχηματική εταιρεία, που θα συμπορεύεται μέχρι το 2020 με την ''Μεγάλη Κυρία''.

Ενισχύονται οι εμπορικοί δεσμοί της Γιουβέντους, με την αγορά της Ασίας. Οι πρωταθλητές Ιταλίας γνωστοποίησαν την έναρξη της συνεργασίας του με την F66.com, στοιχηματική εταιρεία της ηπείρου.

Από σήμερα και μέχρι το 2020, η εταιρεία θα αποτελέσει Στοιχηματικό Συνεργάτη των Ιταλών σε συγκεκριμένες χώρες της Ασίας. Θυμίζουμε πως στις μεγάλες αγορές, όπως της Κίνας και της Ταϋλάνδης, τον ρόλο αυτόν έχει επωμιστεί εδώ και μερικούς μήνες η Vwin. Σε Ευρώπη, Αμερική και Ωκεανία, η ομάδα συνεργάζεται με την Betfair.

Το σήμα και η επωνυμία του συλλόγου, όπως και τα πρόσωπα των αστεριών της, θα αποτελέσουν εργαλεία προώθησης της F66.com, στις χώρες της συμφωνίας. Στα σκαριά βρίσκεται και η καμπάνια ''Fly with the Team'', μέσω της οποίας οι πελάτες της στοιχηματικής θα έχου την ευκαιρία να διεκδικήσουν ένα ταξίδι στο Τορίνο, προκειμένου να παρακολουθήσουν ματς της ''Μεγάλης Κυρίας''.