Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Με Ρεάλ Μαδρίτης και... χορό, το πρώτο επεισόδιο της νέας σειράς βίντεο της Adidas (vid)

Global Sports Business Τετάρτη, 18 Οκτωβρίου 2017 13:50
Με Ρεάλ Μαδρίτης και... χορό, το πρώτο επεισόδιο της νέας σειράς βίντεο της Adidas (vid)

Η Adidas ξεκινά μία νέα σειρά βίντεο στο YouTube και οι Μπενζεμά-Μαρσέλο της Ρεάλ Μαδρίτης είναι οι πρωταγωνιστές του πρώτου μέρους, που έχει πολύ μπάλα, πολύ Ρεάλ και πολύ... χορό!

Η Adidas ανακοίνωσε την δημιουργία μίας νέας σειράς ολιγόλεπτων βίντεο, στα οποία οι καλύτεροι (δηλαδή οι συνεργάτες της από τον χώρο του ποδοσφαίρου), θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο.

Το πρώτο επεισόδιο του ''European Nights'' βγήκε στον αέρα του YouTube και σε αυτό μιλούν για την Ρεάλ Μαδρίτης αλλά και το ποδόσφαιρο οι Καρίμ Μπενζεμά και Μαρσέλο. Τα δύο αστέρια των Μαδριλένων μιλούν για το τι σημαίνει για αυτούς το άθλημα, ενώ μεγάλο μέρος των πλάνων εστιάζει στην δεύτερη διαδοχική κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ από τον σύλλογο.

Το βίντεο εστιάζει και στον απλό κόσμο της Μαδρίτης, που ζει και αναπνέει για την ομάδα της καρδιάς τους. Όμως, το ποδόσφαιρο δεν είναι το μοναδικό συστατικό στοιχείο του επεισοδίου. Νέοι της ισπανικής πρωτεύουσας μιλούν για τη νέα μουσική και χορευτική τάση, που ακούει στο όνομα Dembow.

Μιλάμε για τον διασημότερο μουσικό ρυθμό της Τζαμάικας, ο οποίος έχει εξελιχθεί σε τάση πανηγυρισμού σημαντικών ποδοσφαιριστών, όπως είναι ο Μαρσέλο.

Μπορείτε να απολαύσετε το πρώτο μέρος του πρότζεκτ του γερμανικού κολοσσού, στο βίντεο που ακολουθεί.

Πολυμέσα