Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς ξεκινάει νέο επιχειρηματικό πρότζεκτ, στον χώρο του padel!

Marketing Sports Τρίτη, 17 Οκτωβρίου 2017 20:43
Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς ξεκινάει νέο επιχειρηματικό πρότζεκτ, στον χώρο του padel!

Ο Ζλάταν Ιμπραχίιμοβιτς ετοιμάζεται για την επιστροφή του στα γήπεδα, όπως δεν έχει στο μυαλό του μόνο τα ποδοσφαιρικά, αλλά και αυτά του padel, καθώς ανακοίνωσε το νέο του επιχειρηματικό πρότζεκτ, που αφορά αυτό το ιδιαίτερο άθλημα!

Όλοι γνωρίζουμε τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς. Πρόκειται για έναν από τους δεινότερους και καλύτερους επιθετικούς όλων των εποχών. Τα τελευταία χρόνια έχει εξελιχθεί και σε έναν αθλητή-επιχειρηματία, εκμεταλλευόμενος τα χρήματα και την φήμη που του πρόσφερε το άθλημα.

Τα εφόδια αυτά, σε συνδυασμό με το επιχειρηματικό του δαιμόνιο, τον ωθούν σε ένα άλλο άθλημα, πολύ κατώτερο σε δημοφιλία από το ποδόσφαιρο. Ο Σουηδός είναι λάτρης του padel και η αγάπη του αυτή μετεξελίσσεται σε μία νέα καριέρα!

Όπως ανακοίνωσε ο 33χρονος νωρίτερα, μέσω social media, τα Padel Zenter είναι πλέον γεγονός. Πρόκειται για εγκαταστάσεις padel στην Σουηδία, που φέρουν την υπογραφή του, ενώ σύντομα, όπως σχολίασε ο ίδιος, θα υπάρχει και επέκταση των μονάδων σε ακόμα περισσότερες πόλεις!

Για όσους δε γνωρίζουν, μιλάμε για μία παραλλαγή του τένις, με το γήπεδο να είναι το ίδιο. Όμως δεν υπάρχουν όρια, καθώς το γήπεδο είναι κλειστό και ουσιαστικά η μπάλα δεν πάει πουθενά! Το εν λόγω άθλημα έχει γνωρίσει τεράστια επιτυχία στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια, ενώ στην Ισπανία αποτελεί το δεύτερο δημοφιλέστερο, πίσω από τον ''Βασιλιά των σπορ''!

Ανάλογη απήχηση και στην Σουηδία, με τον Ζλάταν να πιάνει τον παλμό του αθλητικού κόσμου στην πατρίδα του και να δημιουργεί εγκαταστάσεις για όλους τους λάτρεις του padel!

Πολυμέσα