Η Sony Music εισχωρεί στο ποδόσφαιρο, με ''συμπαίκτη'' την Τσέλσι (vid)

Marketing Sports Πέμπτη, 19 Οκτωβρίου 2017 16:57
Η Sony Music εισχωρεί στο ποδόσφαιρο, με ''συμπαίκτη'' την Τσέλσι (vid)

Η Τσέλσι και η Sony Music ανακοίνωσαν την έναρξη της αποκλειστικής συνεργασίας τους, Οι δύο πλευρές θα αναπτύξουν πολλές προωθητικές ενέργειες, ενώ ήδη είναι έτοιμη και μία μουσική λίστα, δια χειρός Τσέλσι!

Μία ημέρα μετά την ισοπαλία της με την Ρόμα για το Τσάμπιονς Λιγκ, η Τσέλσι γνωστοποίησε την έναρξη της συνεργασίας της με την Sony Music Η ομάδα, όπως χαρακτηριστικά σχολίασε, θα έχει αποκλειστική συνεργασία με τον μουσικό κολοσσό.

Από εδώ και πέρα, οι …δύο ομάδες θα υλοποιήσουν πολλές προωθητικές καμπάνιες, με τα αστέρια των ''Μπλε'' και τους καλλιτέχνες της εταιρείας να ενώνουν τις δυνάμεις τους, για να απογειώσουν τα δύο brand names.

Μάλιστα, η Sony Music ανέβασε μία μουσική λίστα δομημένη από τους ποδοσφαιριστές των πρωταθλητών Αγγλίας! Οι φίλοι της ομάδας μπορούν να την κατεβάσουν και κατά κάποιον τρόπο, θα βρίσκονται κοντά στον σύλλογό τους, ακόμα και εκτός αγώνων.

Η εμπορική αυτή κίνηση έρχεται να επιβεβαιώσει τις προθέσεις της Τσέλσι να εξασφαλίσει χορηγικούς συνεργάτες, σε νέες διαφορετικές κατηγορίες.
 

Πολυμέσα