Η πλατφόρμα κρατήσεων Booking.com συνεργάζεται με την UEFA

Marketing Sports Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου 2017 12:01
Η πλατφόρμα κρατήσεων Booking.com συνεργάζεται με την UEFA

Σημαντική για όλους τους ποδοσφαιρόφιλους συνεργασία έκλεισε η UEFA. Η Ομοσπονδία θα συμπορεύεται για τα επόμενα 4 χρόνια με την ταξιδιωτική πλατφόρμα Booking.com. Στο deal θα συμπεριληφθούν όλες οι διοργανώσεις.

Το γνωστό και στην Ελλάδα Booking.com θα συνεργάζεται με την UEFA. Οι δύο πλευρές ανακοίνωσαν το τετραετές deal τους, που θα τεθεί σε εφαρμογή το 2018 και θα περιλαμβάνει όλες τις μεγάλες διοργανώσεις της Ομοσπονδίας, δηλαδή το EURO 2020 και όλες τις προκριματικές φάσεις, για το Ευρωπαϊκό του 2024.

Μιλάμε για 500 αγώνες σε σύνολο, ενώ στην περίπτωση του Ευρωπαϊκού του 2020, θα συμπεριληφθούν 13 πόλεις. Η ψηφιακή πλατφόρμα θα  ονομαστεί Επίσημος Συνεργάτης της UEFA στον τομέα της διαμονής και κρατήσεων.

Οι ποδοσφαιρόφιλοι, όχι μόνο της ηπείρου αλλά όλου του πλανήτη, θα έχουν χρήσιμο εργαλείο στα χέρια τους, όσο αφορά τις διεργασίες για ταξίδια και εύρεση ξενοδοχείων. Πλέον, μέσω του Booking.com, όλα θα είναι πιο εύκολα και οι μετακινήσεις θα εξελιχθούν σε ευχάριστη διαδικασία, χωρίς προβλήματα και κολλήματα.