Η παρουσία της Arla Foods Ελλάς στο Spetses Mini Marathon

Αθλητισμός & Επιχειρήσεις Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου 2017 10:26
Η παρουσία της Arla Foods Ελλάς στο Spetses Mini Marathon

Η πρώτη επίσημη «συμμετοχή» για τη σειρά τροφίμων Arla PROTEIN έγινε στο Spetses Mini Marathon, όπου με μήνυμα ΖΗΣΕ ΔΥΝΑΤΑ, φρόντισαν για την σωστή και υγιεινή διατροφή των αθλητών και των θεατών των αγώνων

Στο ειδυλλιακό περιβάλλον των Σπετσών έχει καθιερωθεί εδώ και χρόνια η διοργάνωση του Spetses Mini Marathon, ενός τριήμερου αθλητικού happening με κύρια αγωνίσματα την κολύμβηση και τους αγώνες δρόμων για μικρούς και μεγάλους. Το νησί γέμισε με ανθρώπους που βρίσκονται σε εξαιρετική φυσική κατάσταση, που αποτελούν έμπνευση για το τι προσφέρει η υγιεινή ζωή και διατροφή.

Και αφού μιλάμε για υγιεινή διατροφή, υπάρχουν προϊόντα τα οποία βοηθήσουν να αποκτήσεις πιο υγιεινές συνήθειες και να βελτιώσεις σημαντικά την διατροφή σου. Μερικά από αυτά, είναι τα προϊόντα που παρουσίασε η γνωστή εταιρεία Arla Foods Ελλάς που συμμετείχε για πρώτη φορά ως χορηγός στην πολύ πετυχημένη διοργάνωση με τη σειρά της Arla PROTEIN. Η σειρά περιλαμβάνει, επιδόρπια γάλακτος, σε 3 υπέροχες γεύσεις (φυσική, φράουλα και μύρτιλο), με 20g πρωτεΐνης ανά συσκευασία και Χαμηλά Λιπαρά και σοκολατούχο ρόφημα γάλακτος, σε 2 τύπους, με Χαμηλά Λιπαρά και με Χαμηλά Λιπαρά και 50% λιγότερη ζάχαρη, με 25g Πρωτεΐνης ανά συσκευασία.

Επίσης το κοινό είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει για πρώτη φορά, το Νέο Cottage Cheese, σε δύο γεύσεις, Φυσική με 30g πρωτεΐνης και με τα Χαμηλότερα Λιπαρά της αγοράς και με Muesli Top – κόκκινο μύρτιλο, μήλο και ηλιόσπορο - με 20g πρωτεΐνης ανά συσκευασία, που έρχεται για να εμπλουτίσει όχι απλά την γκάμα των προϊόντων αλλά τις υγιεινές διατροφικές επιλογές του σύγχρονου καταναλωτή, καλύπτοντας έτσι περισσότερες διατροφικές ανάγκες και γούστα.

Η CEO της Arla Foods Ελλάς, κα Άντζελα Κοτρότσου δήλωσε: «Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές, όχι μόνο τους επαγγελματίες αλλά και τους φίλους του αθλητισμού γενικότερα που συμμετείχαν στους αγώνες. Μπράβο στους νικητές των αθλημάτων αλλά και στους διοργανωτές για το δικό τους επίσης επιτυχημένο αγώνα. Έναν αγώνα που πλέον τον θεωρούμε και δικό μας, διότι η έντασή του, η δημοφιλία του και η αξέχαστη εμπειρία που προσφέρει σε κάθε συμμετέχοντα, είναι και χαρακτηριστικά των νέων δικών μας προϊόντων. Χαρήκαμε ιδιαίτερα για την παρουσία της εταιρείας μας εδώ, στις Σπέτσες, ειδικά για τον «διάλογο» τον οποίο δημιουργήσαμε με τους επισκέπτες του αγώνα. Μέσα στο 3μερο πολλοί συμμετέχοντες ήρθαν στο περίπτερό μας, μας γνώρισαν, κι από καταναλωτές, έγιναν φίλοι και υποστηρικτές της μάρκας. Ο πιο υγιεινός και αθλητικός τρόπος ζωής απαιτεί συμμάχους και με τη νέα σειρά προϊόντων Arla PROTEIN οπλίζουμε τον Έλληνα στην καθημερινή του διατροφή - και στον καθημερινό του αγώνα- με δύναμη κι ενέργεια. Και με γεύση μοναδική ακριβώς σαν τον φετινό αγώνα».

Καθ' όλη τη διάρκεια του τριημέρου, τα Arla PROTEIN, με μήνυμα ΖΗΣΕ ΔΥΝΑΤΑ, φρόντιζαν για την σωστή και υγιεινή διατροφή των αθλητών και των θεατών των αγώνων. Η σειρά Arla PROTEIN με Φυσική Πρωτεΐνη και Χαμηλά Λιπαρά, αποτελεί τον ιδανικό σύμμαχο, στην προσπάθειά για μια ισορροπημένη και άριστη φυσική κατάσταση. Βοηθούν το σώμα (και το πνεύμα), πριν και μετά την άσκηση, αλλά και οποιαδήποτε άλλη στιγμή της ημέρας.

Πηγή: www.lifo.gr