Η Μπάγερν φέρνει επανάσταση στις… σέλφι, μέσω νέας τεχνολογίας

Marketing Sports Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου 2017 17:51
Η Μπάγερν φέρνει επανάσταση στις… σέλφι, μέσω νέας τεχνολογίας

Οι οπαδοί της Μπάγερν Μονάχου μπορούν πλέον να βγάζουν φωτογραφίες με τα αστέρια της ομάδας όπου και να βρίσκονται, χάρη στην τεχνολογία επαυξημένης πραγματικότητας (Augmented Reality).

Εν έτη 2017 τα μίντια έχουν αποκτήσει κομβικό ρόλο στη ζωή μας. Αυτό δε θα μπορούσε να μην ισχύει και στη σχέση των οπαδών με τις ομάδες τους, ιδιαίτερα από τη στιγμή που οι δεύτερες κάνουν ό,τι μπορούν για να ικανοποιούν τους «πελάτες».

Στο πλαίσιο αυτό οι άνθρωποι του μεγάλου γερμανικού κλαμπ δημιούργησαν μία ψηφιακή εφαρμογή που επιτρέπει στους φιλάθλους να βγάζουν φωτογραφίες με τον Μάνουελ Νόιερ και τον Άριεν Ρόμπεν ακόμα και μέσα στο σπίτι τους, σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου. Η ιδιαίτερη αυτή τεχνολογία εμφανίζει τον παίκτη στην οθόνη της συσκευής που παίρνει τη φωτογραφία, με τον χρήστη να επιλέγει την εμφάνιση που θα φοράει, κλπ.

Όταν αυτές οι φώτο ανεβαίνουν στα social media με το hashtag #fcbayARn θα συγκεντρώνονται στη βάση δεδομένων της εφαρμογής και της ιστοσελίδας, με τον σύλλογο να παρουσιάζει τις καλύτερες και να δίνει δώρα στους χρήστες.