Μεγάλος Χορηγός του μπασκετικού Πανσερραϊκού η Κρι Κρι

Αθλητισμός & Επιχειρήσεις Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου 2017 22:07
Μεγάλος Χορηγός του μπασκετικού Πανσερραϊκού η Κρι Κρι

Την έναρξη της χορηγικής της συνεργασίας με την Σερραϊκή γαλακτοβιομηχανία Κρι Κρι Α.Ε. για την αθλητική  περίοδο 2017-2018 ανακοίνωση η διοίκηση του τμήματος μπάσκετ ανδρών του Πανσερραϊκού.

Σε εκδήλωση που έλαβε χώρα στο κλειστό γυμναστήριο της Ομόνοιας, παρουσιάστηκαν τα αγωνιστικά τμήματα των «κόκκινων» και οι αθλητικές στολές τους, τις οποίες κοσμεί το λογότυπο της  Κρι Κρι.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι κατόπιν συμφωνίας των δύο πλευρών και βάσει του κοινού οράματος για την πορεία της ομάδας, το όνομα της μεγάλης σερραϊκής εταιρείας τοποθετείται δίπλα στο ιστορικό όνομα του Πανσερραϊκού και εφεξής η ομάδα θα αγωνίζεται επίσημα σε όλες τις κατηγορίες (ανδρών, εφήβων, παίδων και παμπαίδων) ως Πανσερραϊκός Κρι Κρι.

Μάλιστα, στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο αρχηγός της ομάδας ανδρών, Χρήστος Ιακωβίδης έδωσε, εκ μέρους όλης της ομάδας, μια φανέλα στον Πρόεδρο της Κρι Κρι, η οποία ανέγραφε το όνομα του.

Με αφορμή την επίσημη ανακοίνωση της συνεργασίας ο κ. Παναγιώτης Τσινάβος, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Κρι Κρι, δήλωσε: «Θέλοντας να ανταποδώσουμε τη στήριξη της σερραϊκής κοινωνίας όλα αυτά τα χρόνια, ενισχύουμε την αθλητική και πολιτιστική ζωή του τόπου μας. Η Κρι Κρι επιβραβεύει την προσπάθεια και ενθαρρύνει τη νέα γενιά να ασχοληθεί μαζικά με τον υγιή αθλητισμό. Ελπίζουμε με τη χορηγία μας να ωθήσουμε την ομάδα του Πανσερραϊκού να πάει πιο μακριά και να μας κάνει ακόμη πιο περήφανους.»