Η Μπαρτσελόνα ετοιμάζει θεματικά πάρκα, σε όλον τον κόσμο!

Marketing Sports Δευτέρα, 23 Οκτωβρίου 2017 20:55
Η Μπαρτσελόνα ετοιμάζει θεματικά πάρκα, σε όλον τον κόσμο!

Η Μπαρτσελόνα επισημοποίησε την συνεργασία της με την εταιρεία Parques Reunidos και σύντομα θα έχει τα δικά της θεματικά πάρκα σε όλο τον κόσμο!

Τα μέλη της Μπαρτσελόνα ψήφισαν το περασμένο Σάββατο υπέρ της συνεργασίας της ομάδας με την εταιρεία Parques Reunidos, σε ένα γιγαντιαίο deal, που θα απογειώσει το brand name της ομάδας σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η εν λόγω εταιρεία δραστηριοποιείται στον χώρο της ψυχαγωγίας εδώ και πολλά χρόνια με τεράστια επιτυχία και είναι υπεύθυνη για 61 θεματικά πάρκα σε 14 συνολικά χώρες.

Στα της συμφωνίας, ο ισπανικός σύλλογος τα επόμενα πέντε χρόνια θα δει τα πέντε πρώτα πάρκα της να παίρνουν σάρκα και οστά. Αν τελικά η συνεργασία ανανεωθεί (υπάρχει επιλογή για πενταετή ανανέωση) τότε ο αριθμός θα αυξηθεί. Στους χώρους αυτούς, που θα κυμανθούν από 3.000 έως 10.000 τετραγωνικά μέτρα, οι επισκέπτες θα έρθουν πιο κοντά με την ιστορία της ομάδας, ενώ η τεχνολογική εξέλιξη θα παίξει κομβικό ρόλο στο πρότζεκτ.

Η εταιρεία θα αναλάβει όλο το κόστος της επένδυσης και την σχεδίαση, με την Μπαρτσελόνα να ''επεμβαίνει'' στην χρήση του εμπορικού της σήματος μέσα στα πάρκα και του περιεχομένου τους γενικότερα.

Με λίγα λόγια, ο σύλλογος κινείται ανάλογα με τον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος πριν λίγο καιρό ανακοίνωσε την δημιουργία ενός προσωπικού θεματικού πάρκου στην Κίνα! Πάντως, αποτελεί τεράστια κίνηση για έναν σύλλογο με την εμπορική συναμική της Μπαρτσελόνα, μιας και η υλοποίηση ενός τέτοιου πρότζεκτ, θα αποδώσει εμπορική εξέλιξη και παγκόσμια εξάπλωση!