Επίσημο το ''διαζύγιο'' Μίλαν-Adidas - Συμφωνία με άγνωστη προς το παρόν εταιρεία ένδυσης

Marketing Sports Πέμπτη, 26 Οκτωβρίου 2017 11:33
Επίσημο το ''διαζύγιο'' Μίλαν-Adidas - Συμφωνία με άγνωστη προς το παρόν εταιρεία ένδυσης

Μίλαν και Adidas βάζουν επίσημα τέλος στην συνεργασία τους. Όπως ανακοίνωσε ο ιταλικός σύλλογος, οι εμφανίσεις του, θα φέρουν για τελευταία χρονιά την υπογραφή του γερμανικού κολοσσού. Άγνωστη η αντικαταστάτρια εταιρεία.

Το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής σεζόν θα σημάνει και το τέλος της σχέσης Μίλαν-Adidas. Εδώ και λίγο καιρό, τα ΜΜΕ της Ιταλίας είχαν αποκαλύψει τις προθέσεις των διοικούντων για πρόωρο τερματισμό της συμφωνίας.

Έτσι, μετά από 20 χρόνια, οι δύο πλευρές θα χαράξουν χωριστούς δρόμους, με την εταιρεία να χάνει μία ομάδα τεράστιου βεληνεκούς από το πελατολόγιό της και τους ''Ροσονέρι'' να ψάχνουν την επόμενη εταιρείας ένδυσης, που θα τους ντύνει.

Στην ανακοίνωσή της, η Μίλαν δεν αποκαλύπτει τίποτα για την επόμενη συνεργασία της, παρά μόνο ότι υπάρχει ήδη υπογραφή νέου συμβολαίου με καινούργιο συνεργάτη! Την δεδομένη στιγμή, η Puma είναι πιο κοντά από τους υπόλοιπους ανταγωνιστές, ώστε να αναλάβει τις εμφανίσεις της ιστορικής ομάδας. 

Τα ρεπορτάζ αναφέρουν πως η νέα συμφωνία θα αποφέρει λιγότερα χρήματα από τα 20 εκατ. που λαμβάνει από την Adidas, κάτι που όμως οι παράγοντες των «Ροσονέρι» αρνούνται κατηγορηματικά, τονίζοντας πως το επερχόμενο deal θα είναι πιο προσοδοφόρο.