Δυνατές επιχειρήσεις στο πλευρό του Απόλλωνα Λάρισας

Αθλητισμός & Επιχειρήσεις Πέμπτη, 26 Οκτωβρίου 2017 12:44
Δυνατές επιχειρήσεις στο πλευρό του Απόλλωνα Λάρισας

Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας γνωστοποίησε την ένταξη ακόμα δύο εταιρειών στο χορηγικό της πρόγραμμα. Πρόκειται για τη βιομηχανία αλουμινίου EXALCO και την εταιρεία φυσικού αερίου ΕΔΑ Θεσσαλονίκης-Θεσσαλίας Α.Ε.

Ο Απόλλων Λάρισας ετοιμάζεται για την πρώτη του συμμετοχή στη Φούτμπολ Λιγκ έχοντας ως στόχο να καθιερωθεί στις επαγγελματικές κατηγορίες. Στην προσπάθεια αυτή οι παράγοντες της λαρισινής ομάδας ρίχνουν πολύ βάρος στο μάρκετινγκ, αναζητώντας και εξασφαλίζοντας πολλές εμπορικές και χορηγικές συνεργασίες.

Οι πιο πρόσφατες είναι με δύο πολύ γνωστές εταιρείες. Μιλάμε για τη βιομηχανία αλουμινίου EXALCO, από τις κορυφαίες στη χώρα στον τομέα της, και την εταιρεία ΕΔΑ Θεσσαλονίκης-Θεσσαλίας Α.Ε., που διαχειρίζεται (κατασκευή, συντήρηση, λειτουργία, και εκμετάλλευση) το δίκτυο φυσικού αερίου στις συγκεκριμένες περιοχές.

Οι επίσημες ανακοινώσεις:

ΕΔΑ Θεσσαλονίκης-Θεσσαλίας Α.Ε.

Με μεγάλη της χαρά η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει την ένταξη στην ομάδα των Υποστηρικτών της μιας από τις επιχειρήσεις με την πλέον ραγδαία ανάπτυξη των τελευταίων ετών στην περιοχή μας και όχι μόνο. Πρόκειται για την ΕΔΑ Θεσσαλονίκης-Θεσσαλίας Α.Ε., η οποία κατέχει τον ρόλο της άσκησης των δραστηριοτήτων του Διαχειριστικού Δικτύου Διανομής Φυσικού Αερίου στα αντίστοιχα γεωγραφικά διαμερίσματα.

Στις δραστηριότητες αυτές περιλαμβάνονται η κατασκευή, συντήρηση, λειτουργία, διαχείριση και εκμετάλλευση του Δικτύου Διανομής Φυσικού Αερίου, με τη συμμετοχή κατά 51% της Δημόσιας Επιχείρησης Αερίου Α.Ε. (ΔΕΠΑ) και κατά 49% του ξένου στρατηγικού επενδυτή (εταιρεία ΕΝΙ), ο οποίος ασκεί το management.

Για τη Θεσσαλία η έδρα της επιχείρησης βρίσκεται στη Λάρισα (Φαρσάλων 219) και για τη Θεσσαλονίκη, στη γωνία των οδών Μοναστηρίου 256 και Γληνού 7, στην περιοχή της Μενεμένης.

Η ΠΑΕ Απόλλων ευχαριστεί τόσο τη διοίκηση όσο και τη διεύθυνση της επιχείρησης, η συμμετοχή της οποίας στο χορηγικό πρόγραμμα της ομάδας δίνει νέα ώθηση στο σύνολο της προσπάθειας που καταβάλλεται για άξια παρουσία τόσο στο πρωτάθλημα της Football League, όσο και στο Κύπελλο Ελλάδος.

EXALCO Α.Ε.,

Μια από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες αλουμινίου της χώρας, η EXALCO Α.Ε., αποτελεί το νέο μέλος της οικογένειας του Απόλλωνα Λάρισας, καθώς εντάσσεται στην ομάδα των Επίσημων Υποστηρικτών της ΠΑΕ για την αγωνιστική περίοδο 2017-18.

Αν και δε χρειάζονται συστάσεις, οφείλουμε να καταγράψουμε κατ’ αρχήν, ότι η Exalco Α.Ε., που ιδρύθηκε το 1973 με έδρα τη Λάρισα, καταγράφει μια μακρά και επιτυχημένη πορεία στην ιστορία του ελληνικού αλουμινίου κι έχει ταυτιστεί απόλυτα με τη βαθιά γνώση, την εξέλιξη και την ανάπτυξη.

Η Exalco αποτελεί ένα πλήρες και δυναμικό βιομηχανικό συγκρότημα παραγωγής προφίλ αλουμινίου, διαθέτοντας ανεξάντλητες δυνατότητες κάλυψης όλων των σύγχρονων κατασκευαστικών και αρχιτεκτονικών αναγκών, όπως αποδεικνύεται από τη δραστηριότητά της και στο εξωτερικό.

Καθένας λοιπόν μπορεί να αντιληφθεί πόσο σημαντική θεωρείται στις τάξεις του Απόλλωνα η εν λόγω συνεργασία, με δεδομένη και τη σύνδεση της οικογένειας Καντώνια με την ιστορία του λαρισινού ποδοσφαίρου.

Γι’ αυτό και η ΠΑΕ ευχαριστεί και προσωπικά τους κ.κ. Γιάννη και Γιώργο Καντώνια, δίνοντας την υπόσχεση πως η ομάδα στο σύνολό της, θα αγωνιστεί με όλες της τις δυνάμεις για να φανεί αντάξια των προσδοκιών.