Συνεργασία ΟΠΑΠ-ΚΑΕ Παναθηναϊκός: «Για τα παιδιά είμαστε όλοι μια ομάδα»

Αθλητισμός & Επιχειρήσεις Πέμπτη, 26 Οκτωβρίου 2017 15:47
Συνεργασία ΟΠΑΠ-ΚΑΕ Παναθηναϊκός: «Για τα παιδιά είμαστε όλοι μια ομάδα»

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός και ο ΟΠΑΠ συνεργάζονται για την «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ», ώστε να συμβάλουν στην ανακαίνιση των παιδιατρικών νοσοκομείων «Η Αγία Σοφία» και «Παναγιώτη & Αγλαΐας Κυριακού».

Για 4η συνεχόμενη χρονιά ο κόσμος συμμετέχει μέσα από μια διαδραστική ηλεκτρονική εφαρμογή και ο ΟΠΑΠ προσφέρει, ανακαινίζοντας τα παιδιατρικά νοσοκομεία «Η Αγία Σοφία» και «Παναγιώτη & Αγλαΐας Κυριακού» έχοντας στο πλευρό του την ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods.

O ΟΠΑΠ, στο πλαίσιο του 35ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας, προσκαλεί όλους να συμμετέχουν ΔΩΡΕΑΝ για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, μέσω της ανανεωμένης εφαρμογής «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ», και να συμβάλουν στην ανακαίνιση των παιδιατρικών νοσοκομείων «Η Αγία Σοφία» και «Παναγιώτη & Αγλαΐας Κυριακού», την οποία υλοποιεί η εταιρεία από το 2014, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητάς της.

Συγκεκριμένα, μέσω της εφαρμογής «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ», την οποία μπορούν όλοι να κατεβάσουν στο κινητό τους τηλέφωνο ή tablet, συμμετέχουν σε επτά δοκιμασίες, που «ξεκλειδώνουν» σταδιακά μέχρι την ημέρα διεξαγωγής του Μαραθωνίου. Όσο περισσότερο παίζει κανείς, τόσο ο ΟΠΑΠ αυξάνει το ποσό που θα προσφέρει στην ανακαίνιση των παιδιατρικών νοσοκομείων, το οποίο αποτελεί ένα μόνο μέρος της συνολικής επένδυσής του στο έργο.

Καθένας παίζοντας συγκεντρώνει ένα εικονικό ποσό, το οποίο αυξάνεται απαντώντας σωστά στις ερωτήσεις του Quiz, βρίσκοντας τις διαφορές στο παιχνίδι Spot, ξεπερνώντας τα εμπόδια στο Jump, αποφεύγοντας εμπόδια και μαζεύοντας καρδιές στο Fast Run, γυρίζοντας το Spinner στο ομώνυμο παιχνίδι, ανεβάζοντας φωτογραφίες στο Photo Challenge, τρέχοντας ή περπατώντας τις αποστάσεις που ζητούνται στο Run. Επιπλέον, εφέτος όλοι κερδίζουν Daily Bonus, απλώς ανοίγοντας καθημερινά την εφαρμογή. Καθένας μπορεί να συμμετέχει σε ομάδα ή να δημιουργήσει τη δική του, αυξάνοντας ακόμη περισσότερο την προσφορά του ΟΠΑΠ Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods στέκεται αρωγός στη σπουδαία αυτή προσπάθεια του ΟΠΑΠ έχοντας δημιουργήσει και φέτος τη δική της ομάδα στην εφαρμογή,  με στόχο να συγκεντρώσει για άλλη μια φορά ένα σημαντικό ποσό και να συμβάλει αποτελεσματικά σε αυτή την προσπάθεια.

Πέρυσι από το σύνολο των δράσεων συγκεντρώθηκαν 3.286.177 ευρώ εικονικής προσφοράς, τα οποία ο ΟΠΑΠ μετέτρεψε αυτόματα σε οικονομική ενίσχυση.

Σας καλούμε να αγκαλιάσετε την σπουδαία αυτή ενέργεια κατεβάζοντας την εφαρμογή, που είναι διαθέσιμη στο Play Store και στο App Store. Γιατί για τα παιδιά είμαστε όλοι μία ομάδα!

Η διαδικασία είναι απλή:

Βήμα 1ο: Κατέβασε την εφαρμογή του ΟΠΑΠ (Ομάδα Προσφοράς) εδώ

Βήμα 2ο: Γίνε μέλος του #PanathinaikosBcSuperfoods

Βήμα 3ο: Παίξε τις δοκιμασίες και ο ΟΠΑΠ θα προσφέρει για σένα στα Παιδιατρικά Νοσοκομεία «Η Αγία Σοφία» και «Π. & Α. Κυριακού»!

Ευχαριστούμε πολύ για τη συνεισφορά σας!