Η Μαρσέιγ ''επικοινωνεί'' μέσω Viber!

Marketing Sports Παρασκευή, 27 Οκτωβρίου 2017 18:20
Η Μαρσέιγ ''επικοινωνεί'' μέσω Viber!

Η γνωστή εφαρμογή επικοινωνίας Viber ανακοίνωσε την τετραετή συνεργασία της με την Μαρσέιγ, προσθέτοντας ακόμα μία αθλητική ομάδα στο πελατολόγιό της.

Η Μαρσέιγ θα επικοινωνεί στο εξής μέσω του Viber! Οι δύο πλευρές γνωστοποίησαν εμπορικό deal, για τα επόμενα 4 χρόνια. Με βάση τους όρους της συμφωνίας, η εφαρμογή θα είναι η Επίσημη ψηφιακή εφαρμογή επικοινωνίας των Γάλλων, ενώ μέσα από αυτή, οι φίλοι της ομάδας θα μπορούν να μαθαίνουν τα νέα και πολλά άλλα σχετικά θέματα.

Όποιος θέλει, θα μπορεί να ακολουθεί τον λογαριασμό του συλλόγου στο Viber και μέσω αυτού, θα έχει πρόσβαση στα τελευταία νέα, σε συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών και σε αποκλειστικά βίντεο, ενώ θα μπορεί να μάθει τα πάντα για τα αστέρια της ομάδας, όπως είναι οι Μανταντά, Αμπντενούρ, Παγιέτ και φυσικά ο δικός μας Κώστας Μήτρογλου.

Μετά τις συνεργασίες μας σε Ισπανία (Μπαρτσελόνα) και Αμερική (Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς), ήρθε ή ώρα να συμπορευτούμε με μία ακόμα εκπληκτική ομάδα, αυτή την φορά στη Γαλλία. Μέσα από το Viber, οι φίλοι της Μαρσέιγ σε όλο τον κόσμο, θα μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αποκλειστικό υλικό, θα συνδέονται με τους αγαπημένους τους παίκτες, ενώ θα εκφράζουν το πάθος και τα συναισθήματά τους για την ομάδα. Αυτά ήταν τα λόγια του ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Ντζαμέλ Αγκάουα.

Η εφαρμογή εξαγοράστηκε πριν λίγο καιρό από την Rakuten, χορηγό φανέλας της Μπαρτσελόνα και των Γουόριορς, ενώ πρόσφατα προχώρησε και σε εκτενές deal με το ΝΒΑ.