Άρης: Πλησιάζει σε σημαντικό χορηγικό deal με τουρκική εταιρεία η ΚΑΕ

Αθλητισμός & Επιχειρήσεις Παρασκευή, 27 Οκτωβρίου 2017 19:36
Άρης: Πλησιάζει σε σημαντικό χορηγικό deal με τουρκική εταιρεία η ΚΑΕ

Οπως ενημέρωσε η ΚΑΕ Άρης, οι επαφές με την πλευρά του Τούρκου επιχειρηματία, Αϊχάν Γκιουνέρ, συνεχίζονται κανονικά με τις δύο πλευρές να είναι έτοιμες να ορίσουν ένα ακόμα τελικό ραντεβού, για να προχωρήσει η συμφωνία.

Οι συζητήσεις ανάμεσα στη διοίκηση του μπασκετικού Άρη και την πλευρά του Αϊχάν Γκιουνέρ συνεχίζονται και προσεχώς αναμένεται να οριστικοποιηθεί το τελικό ραντεβού.

Αυτή ήταν η επίσημη ενημέρωση που έδωσε η ΚΑΕ Άρης σήμερα. Ήταν η πρώτη μετά την δημοσιοποίηση των συζητήσεων με τον Τούρκο επιχειρηματία, που είχε βρεθεί στην Θεσσαλονίκη την περασμένη βδομάδα.

Σύμφωνα όμως με τους Τούρκους, άνθρωποι της ομάδας βρίσκοντα από χθες στην Κωνσταντινούπολη προκειμένου να προχωρήσει το deal και να πέσουν οι υπογραφές μεταξύ των δύο πλευρών. Οι ίδες πηγές από την Τουρκία μάλιστα, κάνουν λόγο για ένα χορηγικό πακέτο στο οποίο δεν συμμετέχει μόνο ο Α. Γκιουνέρ αλλά και ακόμα τρεις εταιρείες, με το όνομα της μίας μάλιστα να είναι αρκετά γνωστό.

“Η πλευρά του Άρη βρίσκεται σε συνεχή επαφή με την πλευρά του κ. Γκιουνέρ και συζητούν το ενδεχόμενο συνεργασίας, προετοιμάζοντας το τελικό τους ραντεβού”, ανέφερε η ΚΑΕ.