Η Adidas τιμά την ''Γενιά του '92'' της Γιουνάιτεντ, με ένα συλλεκτικό ζευγάρι παπουτσιών

Marketing Sports Παρασκευή, 27 Οκτωβρίου 2017 21:28
Η Adidas τιμά την ''Γενιά του '92'' της Γιουνάιτεντ, με ένα συλλεκτικό ζευγάρι παπουτσιών

Η Adidas κυκλοφορεί σε λίγες μέρες ένα συλλεκτικό ζευγάρι sneakers, το οποίο αποτελεί ουσιαστικά φόρο τιμής στην περίφημη χρυσή Γενιά του ’92 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Φέτος, συμπληρώνονται 25 χρόνια από την εμφάνιση της ''Γενιάς του 1992'', δηλαδή την κοινή παρουσία των Ντέιβιντ Μπέκαμ, Πολ Σκόουλς, Ράιαν Γκιγκς, Φιν και Νέβιλ και Νίκι Μπατ στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι οπαδοί της ομάδας ακόμα μνημονεύουν την -σπάνια στα ποδοσφαιρικά χρονικά- παρουσία τόσων πολλών πηγαίων ταλέντων σε έναν σύλλογο. Η 25η επέτειος θα γιορταστεί και από την Adidas, η οποία ανακοίνωσε την κυκλοφορία μίας σπάνιας έκδοσης sneakers, αφιερωμένη στην παρέα αυτή!

Στις 3 Νοεμβρίου, στα ράφια των καταστημάτων του γερμανικού κολοσσού θα βρίσκονται 1.992 ζευγάρια Adidas Manchester United Ninety-Two και όπως θα δείτε στις φωτογραφίες, είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακά. Μάλιστα, πάνω τους αναγράφεται το ''ninety two'', δηλαδή το ''92'' ολογράφως, δεν λείπει το σήμα της Γιουνάιτεντ, ενώ η σόλα τους παραπέμπει στην χαρακτηριστική εκτός έδρας φανέλας των Διαβόλων εκείνη την χρονιά, δημιούργημα της Adidas!

 

 

Η σπανιότητα των παπουτσιών γίνεται ακόμα μεγαλύτερη, καθώς σε κάθε ένα ζευγάρι θα αριθμείται, από το 1 έως το 1.992, δηλαδή κάθε αγοραστής θα μπορεί να υπερηφανεύεται πως έχει το μοναδικό νούμερο της σειράς.