Τριπλή χορηγική ενίσχυση για τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό

Αθλητισμός & Επιχειρήσεις Δευτέρα, 30 Οκτωβρίου 2017 10:21
Τριπλή χορηγική ενίσχυση για τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό

Σε μία εποχή που τα ερασιτεχνικά τμήματα του «Τριφυλλιού» αντιμετωπίζουν σημαντικά οικονομικά προβλήματα, οι άνθρωποι που τρέχουν τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό εξασφάλισαν τρία εμπορικά deal.

Πρόκειται για συνεργασίες που κυρίως θα ενισχύουν την ομάδα μπάσκετ γυναικών του Παναθηναϊκού. Οι εταιρείες που συμφώνησαν με τους «Πράσινους» είναι η εταιρεία αθλητικής ένδυσης CAP, η αλυσίδα εστιατορίων πίτσας Pizza Fan και η Green Import που προμηθεύει τα συμπληρώματα αθλητικής διατροφής της εταιρείας Lamberts.

Αναλυτικά οι επίσημες ανακοινώσεις:

Επέκταση της συνεργασίας με Pizza Fan!

O Παναθηναϊκός Α.Ο. ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας του για ένα ακόμα χρόνο με την Pizza Fan! Η Νο1 Πίτσα Delivery στην Ελλάδα, που χορηγεί τα τμήματα Βόλεϊ και Μπάσκετ του Παναθηναϊκού τα τελευταία τρία χρόνια, θα συνεχίζει να βρίσκεται δίπλα στο Τριφύλλι, στηρίζοντας την ομάδα Μπάσκετ Γυναικών του Συλλόγου αλλά και τα τμήματα υποδομών Καλαθοσφαίρισης!

Επέκταση της συνεργασίας με Green Import - Lamberts

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας του για ένα χρόνο με την εταιρεία Green Import, η οποία θα προμηθεύει για τη σεζόν 2017/18, τα τμήματα Πινγκ Πονγκ και Μπάσκετ Γυναικών με τα κορυφαία συμπληρώματα αθλητικής διατροφής της εταιρείας Lamberts.

Έχοντας εμπειρία πάνω από 30 χρόνια, η LAMBERTS με τη δυναμική της παρουσία στον κλάδο των συμπληρωμάτων διατροφής, παράγει και παρέχει στον καταναλωτή εξειδικευμένα σκευάσματα που καλύπτουν κάθε ανάγκη υγείας και συντελούν στην καλύτερη ποιότητα της σύγχρονης ζωής μας. Όλα τα προϊόντα παράγονται στο Ηνωμένο Βασίλειο σε εργοστάσια ελεγμένα από το Υπουργείο Υγείας της Μεγάλης Βρετανίας. Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται στην παρασκευή όλων των προϊόντων, τηρούν τις αυστηρές προδιαγραφές που χρησιμοποιούνται στη Φαρμακοποιία.

Όλα τα σκευάσματα βασίζονται στην άριστη κατανόηση των τελευταίων διατροφικών ερευνών και σε έγκυρα επιστημονικά δεδομένα. Η ποιότητα παρασκευής, η δοσολογία, η απορρόφηση, η βιοδιαθεσιμότητα και η αποτελεσματικότητα των σκευασμάτων της, είναι αυτά που την καθιστούν κορυφαία εταιρεία συμπληρωμάτων διατροφής.
Lamberts … για αυτούς που ξέρουν!

Επίσημος Προμηθευτής του Μπάσκετ Γυναικών η CAP!

O Παναθηναϊκός Α.Ο. ανακοινώνει τη συνεργασία του με την εταιρεία αθλητικής ένδυσης CAP, η οποία θα αποτελέσει τον Επίσημο Προμηθευτή Αθλητικού Υλικού της Γυναικείας ομάδας Μπάσκετ του Τριφυλλιού για τη σεζόν 2017/18, αλλά και των Ακαδημιών Καλαθοσφαίρισης του Συλλόγου!

"H CAP ιδρύθηκε το 1993 στη Θεσσαλονίκη από τον Kο Μισαηλίδη Γιώργο, ο οποίος είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος και General Manager της εταιρίας.

Από τα πρώτα χρόνια ίδρυσης της η εταιρία έδωσε έμφαση στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων στον τομέα των προϊόντων αθλητικής ένδυσης και υπόδησης. Από μια επιχείρηση σχεδιασμού κεντημάτων και τυπωμάτων, η εταιρεία εξελίχθηκε και σήμερα αποτελεί μια δυναμική εταιρεία που παράγει, σχεδιάζει και διανέμει αθλητικά είδη από μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων και τεχνικών προδιαγραφών. Η CAP αποτελεί αυτή τη στιγμή την πιο δυναμικά αναπτυσσόμενη ελληνική εταιρεία με ποιοτικά προϊόντα αποκλειστικά δική μας κατασκευής.

Η σταθερότητα στις βασικές μας αρχές αλλά κυρίως η συνεχής αναβάθμιση των παραγωγικών μας διαδικασιών αποτελεί το κλειδί της κατοχής ενός μεγάλου μεριδίου στη σημερινή αγορά. Η εταιρεία προσαρμοσμένη στις ανάγκες της αγοράς στοχεύει να παρέχει στους πελάτες της ελληνικά, ποιοτικά προϊόντα στις πιο προσιτές τιμές. Η CAP παρά τις δυσκολίες του κλάδου έχει καταφέρει να βελτιώσει την εικόνα της και να προσελκύσει έναν αξιόλογο αριθμό νέων πελατών και συνεχώς να αναζητά νέες και ενδιαφέρουσες συνεργασίες.

Η εταιρεία μας βασισμένη στην υπάρχουσα τεχνογνωσία της και αναγνωρίζοντας τις δυνατότητες της στοχεύει στην προσέλκυση πελατών από κάθε αθλητικό είδος (μπάσκετ, ποδόσφαιρο, handball, volleyball, στίβος, τένις κ.λ.π.). Η αναπτυγμένη τεχνογνωσία μας σε συνδυασμό με τη συνεχή υιοθέτηση και εφαρμογή νέων παραγωγικών και σχεδιαστικών τεχνικών, μας δίνει το προβάδισμα στη δημιουργία πρωτότυπων και μοναδικών σχεδίων προσαρμοσμένη στις ανάγκες του πελάτη.

Η CAP έχει να επιδείξει ένα εκτενές πελατολόγιο που περιλαμβάνει μερικούς από τους μεγαλύτερους και πιο ιστορικούς συλλόγους της χώρας. Στο ενεργητικό της περιλαμβάνονται συνεργασίες με ομάδες όπως ο ΑΡΗΣ , ο Π.Α.Ο.Κ., η Α.Ε.Κ., ο Ηρακλής,τα ΤΡΙΚΑΛΑ BC, η Καβάλα, κ.α..

Το πελατολόγιο της CAP δεν περιορίζεται σε συλλογικό επίπεδο καθώς συνεργάζεται με τις Eθνικές Oμάδες Mπάσκετ Kωφών ,όπως επίσης με την Eθνική Oμάδα Βeach Ηandball.

Έχοντας αφουγκραστεί τις ανάγκες της αγοράς, η CAP διαθέτει ένα ολοκληρωμένο site www.capsport.gr για την προβολή και τη διανομή των προϊόντων μας. Η καταχώριση των παραγγελιών σας ελέγχεται άμεσα και η αποστολή των προϊόντων προς εσάς είναι πλέον πολύ γρήγορη και εύκολη. Καθημερινή και άμεση επικοινωνία μπορεί να έχει μαζί μας κανείς και μέσω των γνωστότερων κοινωνικών δικτύων Facebook, Twitter και Instagram."