Το Contrex επίσημος χορηγός ενυδάτωσης στο 6ο Ladies Run

Αθλητισμός & Επιχειρήσεις Τρίτη, 31 Οκτωβρίου 2017 10:18
Το Contrex επίσημος χορηγός ενυδάτωσης στο 6ο Ladies Run

Το πρωί της Κυριακής 22 Οκτωβρίου, η αντίστροφη μέτρηση για τον αγώνα του Ladies Run ξεκίνησε ακριβώς όταν το χρονόμετρο έδειξε 10 η ώρα και ολοκληρώθηκε λίγα λεπτά αργότερα, με πανηγυρικό τρόπο, σε ατμόσφαιρα διάχυτης χαράς,  αίσθηση προσφοράς και ευγενούς άμιλλας από εκατοντάδες συμμετέχουσες!

Ένας sold out αγώνας γένους θηλυκού, στον οποίο εκατοντάδες Ελληνίδες κάθε ηλικίας, επώνυμες και μη, τρέχουν για να εμπνεύσουν άλλες γυναίκες, και να προσφέρουν μέσα από την συμμετοχή τους με σκοπό να καλυφθούν οι ανάγκες κοινωφελών οργανισμών που υποστηρίζουν γυναίκες, αρχής γενομένης από τον Ξενώνα Κακοποιημένων Γυναικών του Δήμου Αθηναίων

Για πρώτη χρονιά το σήμα της εκκίνησης δόθηκε στην ASTIR BEACH, και οι γυναίκες δρομείς είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μια πανέμορφη διαδρομή της Αθηναϊκής Ριβιέρας , που κάνει την καρδιά των δρομέων να ανεβάζει παλμούς στις ανηφόρες και γεμίζει τα μάτια τους όμορφες εικόνες από την αφετηρία μέχρι τον τερματισμό.

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Contrex, με την μοναδική του σύνθεση, φυσικά πλούσιο σε Ασβέστιο και Μαγνήσιο, βρέθηκε για άλλη μια χρονιά, ως επίσημος Χορηγός ενυδάτωσης, στο Ladies Run! Κατά μήκος της πανέμορφης διαδρομής αλλά και στον τερματισμό, το Contrex ήταν εκεί για να τονώσει και να δώσει ώθηση στον οργανισμό των γυναικών αλλά και για να τους προσφέρει ενυδάτωση και μια ανάσα δροσιάς.

Έτσι το Contrex απέδειξε για άλλη μια φορά το σκοπό του, που δεν είναι άλλος από το να βρίσκεται πάντα δίπλα σε κάθε γυναίκα που ξέρει να αγωνίζεται για να πετυχαίνει τους στόχους της, ώστε να την βοηθάει να συνεχίζει να προσπαθεί και να αγωνίζεται για έναν καλό σκοπό! Στο τέλος του αγώνα, τα καπάκια από τα μπουκάλια του Contrex συλλέχθηκαν από την διοργάνωση του Ladies Run και προσφέρθηκαν για την αγορά αναπηρικών αμαξιδίων.